Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Jazyková škola. Výuka: - jazykové kurzy. Překlady. Tlumočení: - doprovodné - konsekutivní - simultánní - soudní - s výjezdem do zahraničí - konference na klíč.

Služby: -překlady, překladatelské -tlumočení, tlumočnické -jazykové kurzy, výuka jazyků.

Doučování - angličtina - francouzština - pro žáky ZŠ a studenty SŠ Pořádání - soukromé individuální výukové kurzy - angličtina - francouzština - pro veřejnost - začátečníky a pokročilé - kapacita v jednou kurzu - dva studenti - zaměření na metodickou výuku jazyka dle ...

Jazyková škola. Služby: -vyuka jazyků: -angličtina, anglický jazyk: -začátečníci -mírně pokročilí -středně pokročilí -obchodní angličtina.

Jazyková škola: -kurzy pro děti -kurzy pro maminky s dětmi (s hlídáním) -kurzy pro mládež a dospělé -výuka jazyků angličtina, němčina, španělština, italština, ruština, francouzština -rodilé mluvčí pro všechny kurzy -firemní výuka jazyku -školení měkké manažerské dovednosti v angličtině

Služby: -překlady a tlumočení: -němčina -angličtina -ruština -italština -výuka: -němčina (specialista na němčinu) -angličtina -AU-PAIR hlídání dětí.

Výukové středisko kurzů: -počítačové kurzy, školení na PC: -operační systémy -Microsoft Office -Internet -Autodesk -Linux a Unix -školení pro práci v zahraničí: -jazykové kurzy, Internet -kurzy kvalifikované obsluhy PC: -programátor, grafika, tvorba WWW stránek.

Gymnázium Zlín. Studium: -osmileté: -všeobecné -čtyřleté: -všeobecné -sportovní příprava -tělesná výchova. Jazyková škola: -pomaturitní studium: -angličtina -němčina -francouzština -španělština -italština -portugalština -ruština -čeština. Služby: -přípravné kurzy na státní a mezinárodní zkoušky: ...

Služby: -překlady a tlumočení: -angličtina, anglický jazyk -jazykové korektury -soukromá výuka angličtiny. Video služby: -profesionální kameraman -video editace -filmové prezentace -dokumentární filmy -videoklipy.

Kurzy: -jazykové angličtina -pohybové pro děti od 3 let -pohybové pro dospělé -sebeobrana -škola šermu -psychoprofylaxe pro nastávající maminky -taneční Pronájem: -místnosti, sály.

Služby: - překladatelské - tlumočnické - jazykové kurzy.

Výuka německého jazyka - prostřednictvím individuálních, skupinových, firemních a přípravných kurzů.

Výuka - angličtina formou komunikativních her

Služby: -výuka jazyků,jazykový kurz -všeobecná angličtina (general english).

Služby: - výuka anglického jazyka. Překlady a tlumočení.

Služby: -jazykové kurzy: -anglický jazyk,angličtina -německý jazyk,němčina.

Pořádá - týdenní intenzivní kurzy angličtiny a němčiny - kurzy češtiny pro cizince - použití sugestopedické metody

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a ...

Služby: -překladatelské a tlumočnické (překlady a tlumočení): -ruština, ruský jazyk -angličtina, anglický jazyk -němčina, německý jazyk. Vyučování: -cizí jazyky.