Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Služby: - bezpečnost práce - BOZP - koordinátor BOZP - požární ochrana - PO - inženýrská činnost ve výstavbě.

Poradenství při vývoji plastových dílů a konstrukcí forem. Školení, semináře v oboru vstřikování plastů. Moldes 3D. Digimat. Prodej softwarů Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulace. Analýzy vstřikování plastů.

Personální agentura: - odborná školení - semináře - poradenství - realizace a řízení projektů ESF.

Školení: - bezpečnost práce - požární ochrana - práce ve výškách - první pomoc.

Jsem profesionální lektorka a konzultantka Nabízím individuální konzultace a skupinová školení. Školím: TIME management, komunikační dovednosti a kurzy zaměřené na sebepoznání. Aktuální kurzy: TIME management - Jak pracovat na podstatném, ASERTIVNÍ myšlení - JAK být SVŮJ bez výčitek, Hněv a zlost - Jak se SPRÁVNĚ (ne)naštvat, Kdo jsem? ...

Bezpečnost práce. Požární ochrana. Soudní znalec v BOZP. Požárně bezpečnostní řešení staveb. Školení, kurzy obsluh přenosných řetězových pil, křovinořezů Bezpečnost práce. Prevence rizik (bezpečnost a ochrana zdraví při práci): - komplexní zajištění BOZP - poradenství - zpracování dokumentace BOZP - školení zaměstnanců - ...

Služby: - konstrukční příprava oděvní výroby - konstrukční práce v procesu konstrukční přípravy výroby - vývojová činnost v oblasti proporcionality a tvorby velikostních systémů - kontrolu výrobků - školení pracovníků kpv v dané problematice.

Poradenství a školení v oblasti výpočetní techniky. Připojení k internetu.

Prodej, bazar, oprava, servis: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky - školící středisko.

Poradenství, konzultace, vzdělávání: - firemní vzdělávání - výběry a hodnocení zaměstnanců - analýzy spokojenosti zaměstnanců - výběrová řízení - teambuilding - mediace konfliktů - řešitelské workshopy

Poradenská a vzdělávací společnost - zavádění standardu řízení a rozvoje lidských zdrojů Vzdělávací kurzy: - řízení lidských zdrojů - marketingu CIMA - trenérské dovednosti - finanční řízení Firemní kurzy: - strategické řízení společnosti - řízení a rozvoj výkonnosti pomocí cílů - komunikační a prezentační dovednosti.

Služby: - organizační, logistické a programové zajištění odborných konferencí, kongresů, přednášek, seminářů a workshopů. - služby na klíč pro akademickou obec - odborné společnosti, výzkumné ústavy a univerzity.

Služby: - vzdělávání, kurzy - leadership, osobní kariéra a růst - kreativita, projektový management - osobní produktivita, koučink, etiketa

Činnost: - komplexní služby v oblasti BOZP a požární ochrany

Školení: - personální služby - obchodní, manažerské, prezentační dovednosti - telemarketing - team building - individuální kurzy.

Prodej, servis: - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků Hyster - náhradních dílů, doplňků k vozíkům - školení řidičů a poradenství - technické kontroly a revize LPG systémů.

Služby - poradenství BOZP a PO - kontroly, školení v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práce a požární ochrany

Firemní poradenství. Revitalizace firem. Personální audit. Audit firemní kultury. Manažerské, marketingové poradenství. Školení, koučink obchodníků, manažerů. Outsourcing marketingu.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Koordinátor BOZP na staveništi. Soudní znalec - obor bezpečnost práce. Zavádění systému OHSAS a ISO.

Komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Prodej: - hasící přístroje.

Služby: - výběr pracovníků - výstavba celých pracovních týmů - vzdělávací aktivity - personální audit - kurzy.

Služby: - manažerské poradenství - realizujeme tréninky a kurzy na míru.

Prodej, poradenství, školení: - software. Služby: - ITIL poradenství - IT školení - migrace a úpravy na požadavky zákazníka - semináře teambuildingu a kreativity - řešení konfliktů v IT projektech pomocí mediace

Služby: -rozšiřující kurzy pro kosmetičky, maséry/ky. Kurzy: -ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí. -trvalá na řasy. -prodlužování řas. -svatební líčení. -japonská manikúra. -depilace cukrovou pastou. -mikromasáž očního okolí. -lymfatická masáž obličeje.

Služby: - pořádání odborných kurzů, školení a vzdělávacích akcí pro zdravotníky