Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Služby: - prohlídky pracovišť - zhodnocení stavu BOZP a PO - provedení prověrky BOZP dle požadavku zákoníku práce, prohlídky PO stanovené zákonem o PO - vypracování příslušné dokumentace BOZP a PO - školení BOZP a PO - periodické, jednorázové, popř. dle požadavků zákazníka, školení vedoucích, školení preventivních požárních hlídek - zavedení ...

Kurzy osobního rozvoje: - synergický Time management - vztahy a komunikace - týmová práce a spolupráce - koučování - perspektivní způsob řízení - stress Management - vyjednávání - leadership - lektorské dovednosti.

Pořádáme semináře pro obchodníky, managery, firmy. Dále pomáháme díky kurzu jak uspět u pohovoru, lidem získat vysněnou práci.

Služby: - školení a poradenství v oblasti projektového řízení.

Poradenské služby - pořádáme konference, odborná školení - nabízíme pro soukromé společnosti a podnikatele marketingové služby a obchod s územními samosprávami.

Školení, odborné semináře: - daňová problematika.

Státní ústav jaderné, chemické a biologické ochrany, v. v. i. nabízí výzkumné a vývojové činnosti v oblasti chemických, biologických a radioaktivních látek. Provádíme laboratorní i terénní měření, analýzy, testování a expertizy, dále inspekční činnosti v radiační ochraně a při kontrole zákazu chemických a biologických zbraní. SÚJCHBO, služby: ...

Služby: - dotační poradenství - správní poradenství - školení, semináře

Služby, pořádání: - odborné rekvalifikační kurzy a semináře pro vzdělávání a rozvoj zaměstnanců

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - školení zaměstnanců BOZP a PO - prevence rizik.

Služby: - měření aerosolů - poradenství v oblasti měření přírodního, antropogenního, průmyslového aerosolu - služby v oblasti BOZP. Výhradní prodejce: - modelovací software RISKCURVES, EFFECTS.

Společnost ZEHOMS SERVIS s.r.o. se zabývá servisem nových i použitých stavebních strojů. Dále nabízíme opravy zdvihací techniky, jeřábů, montážních plošin a vysokozdvižných vozíků. V naší servisní dílně zajišťujeme kompletní servisní údržbu stavebních strojů a zdvihacích zařízení jako jsou vysokozdvižné vozíky, hydraulické ruky a nosiče ...

Služby - projekty v oboru oční optiky a optometrie - pořádáme teambuilding, eventy, kongresy, odborné školení a veletrhy.

Práce: - topenářské - instalatérské - elektroinstalace - revize elektro, plyn - stavební práce. Služby: - školení a zkoušky elektrikářů.

Činnost: - služby v oblasti BOZP.

Služby - vzdělávání manažerů - poradenství pro manažery.

Prodej, servis - nové a použité vysokozdvižné vozíky, manipulační technika, paletové vozíky - prodej náhradních dílů - školení řidičů VZV - revize vyhrazených zdvihacích zařízení, školení jeřábníků a vazačů.

Činnost, outsourcing: - služby v oblasti BOZP, PO, HACCP, ŽP.

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO

Vzdělávání, kurzy - tréninky osobního rozvoje, pro vedoucí pracovníky a obchodníky.

Školící a vzdělávací středisko - školení v oblasti BOZP a PO - povinné školení řidičů.

Služby: - kurzy pro firmy, školské organizace - pořádání školení - kurzy osobnostních dovedností.

Vzdělávání pro firmy: - soft skills - rozvojové programy - koučink.

Rekvalifikace, profesní kvalifikace, gastronomické semináře a kurzy, kurzy a semináře počítačové gramotnosti, kurzy daňové evidence, první pomoc.