Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Tlumočnice, překladatelka, lektorka španělského jazyka.

Služby: -kosmetické služby -kadeřnické služby -vizážistika, barevná typologie -manikúra, modeláž nehtů, pedikůra -masáže -rekvalifikační kurzy s akreditací MŠMT -kadeřník -pedikúra -manikúra -masáž -kosmetika.

Jazyková škola orientovaná na potřeby studenta. Příprava na jazykové zkoušky i standardní kurzy pro všechny jazykové úrovně. Důraz na praktické použití jazyka. Zkušení lektoři, kvalifikovaní rodilí mluvčí, příjemné a pohodlné prostředí v centru města.

Výuka německého jazyka (obecná němčina, odborná němčina podle profesního zaměření pro jednotlivé osoby i skupiny) přizpůsobená vstupním znalostem, potřebám a požadavkům. Teambuilding s němčinou. Jazykový audit - provádím analýzu jazykové úrovně zaměstnanců podle Společného evropského referenčního rámce, jazykových potřeb firmy a tvorbu efektivního ...

Jsme jazyková škola v centru Českých Budějovic. Učíme angličtinu, němčinu, francouzštinu, ruštinu a španělštinu. Učíme pouze malé skupiny (1-4 osoby). Spolupracujeme s rodilými mluvčími, kteří mají zkušenosti s výukou. Používáme moderní výukové metody. Naším krédem je: Učíme jazyk, nikoliv o jazyce. Nabízíme bezplatné ukázkové hodiny!

Služby: - překlady a tlumočení angličtina - soudní tlumočník - výuka anglického jazyka pro jednotlivce i firmy.

Baby klub Mýválek - plavání.

Pořádání školení a přednášek na ekonomická a managerská témata se specializací na řízení zásob a optimalizaci skladu.

Opravy a servis vysokozdvižných i paletizačních vozíků včetně manipulační techniky. Nabídka školení řidičů.

Velkoobchod, prodej, servis: -zemědělské stroje -traktory -systémové nosiče a manipulátory -základní zpracování půdy -setí a sázení -hnojení a postřiky -stroje na pícniny -stroje na obiloviny -bramborový program -krmné a míchací vozy -komunální technika -dopravní technika -satelitní systém -náhradní díly a ...

Služby - překlady a tlumočení do italštiny, především právní a technický - soudní překlady - výuka italštiny

Vzdělávací agentura v Českých Budějovicích

Jazyková škola. Služby: -letní intenzivní kurzy angličtiny -dětské kurzy -pro začátečníky, mírně, středně pokročilé -úroveň celodenní, odpolední, dopolední. Budova: -polikliniky.

Jazyková škola. Služby: -letní intenzivní kurzy angličtiny -dětské kurzy -pro začátečníky, mírně, středně pokročilé -úroveň celodenní, odpolední, dopolední. Budova: IGY centrum, Budova B 3. patro

Jazyková škola. Služby: -letní intenzivní kurzy angličtiny -dětské kurzy -pro začátečníky, mírně, středně pokročilé -úroveň celodenní, odpolední, dopolední. Budova: -Lesní a zemědělská škola

Služby: -zdravotnické kurzy a školení pro veřejnost -služby pro nastávající rodiče -zdravotnické služby a dozor -ošacovací středisko -půjčování zdravotnického a jiného materiálu -měření krevního tlaku a glykemie -služby pro špatně pohyblivé a tělesně postižené.

Půjčovna: - lyže, snowboardy - běžky - brusle Výuka lyžování.

Činnost: - kozí a ovčí farma Výroba: - lněné oděvy Cvičení: - jóga

Skiareál Lipno. Služby: - lyžařská škola Půjčovna, servis: - lyže, lyží - snowboardů

Institut celoživotního vzdělávání dospělých.

Služby: -tandemové seskoky -parašutistiský výcvik