AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Překlady, tlumočení: - angličtina specializace - jazyková agentura - kurzy angličtiny, španělština, řečtina, němčina, francouzština - individuální, skupinové, firemní.

Tuček English. Výuka, kurzy, anglický jazyk, angličtina: -intenzivní pobytové kurzy -celoroční kurzy v Hodoníně -firemní a individuální kurzy -pro dospělé 7 úrovní -pro děti od 12 let 3 úrovně -jazykové kurzy, jazykový kurz. Překlady, tlumočení.

Tlumočení a překlady: -italština - němčina. Výroba, prodej, eshop.: -vlny a ušlechtilých vláken -kurzy plstění -výrobky z merina a ušlechtilých vláken vyrobeny technikou zvanou plstění/filcování: -netradiční čepice, klobouky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -přáníčka -šperky.

Prodej, leasing, servis: - stavební stroje, smykem řízené nakladače Prodej: - nová i použitá přídavná zařízení a příslušenství pro nakladače. Školení strojníků: - základní kurzy.

Intezivní akreditované rekvalifikační kurzy. Školení. Vybavení nehtových studií: -manikůrní stolky, stolek -kosmetické kufříky, kufřík Nehtový design. Nehtová kosmetika Prodej: -ÚV gely -Color club -Art club.

Poradenství v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany, ekologie. Prodej pracovních oděvů.

Svářečská, svářecí škola: -výuka ve svářečské škole -příprava, školení, doškolování a přezkušování, zkoušky svářečských pracovníků i svářečů -úřední kurzy svařování dle ČSN: -el.obloukem obalenou elektrodou -plamenem -el.obloukem v ochranné atmosféře tavící se elektrodou el.obloukem v ochranné atmosféře netavící se elektrodou -úřední ...

Služby: -Jazykové kurzy ANGLIČTINA, NĚMČINA, RUŠTINA, ITALŠTINA, FRANCOUZŠTINA, ŠPANĚLŠTINA, ČEŠTINA pro cizince. -Individuální jazykové výuka v dopoledních, odpoledních i večerních hodinách. -Jednoleté pomaturitní jazykové studium -Jazykové kurzy ro děti- HREJ SI A UČ SE ANGLICKY (pro děti od 6 let až 14 let) -HREJ SI A UČ SE NĚMECKY (pro ...

Nezávislý certifikační orgán zaměřený na certifikaci QMS, EMS a SM BOZP především malých a středních organizací. Technická a odborná pomoc: - příprava zkušebních laboratoří k akreditaci -inspekce svařování. CERTIFIKACE. Posouzení shody zavedeného systému managementu s normou: - ČSN EN ISO 9001:2001 - ČSN EN ISO 14001:2005 - ...

Velkoobchod: -kadeřnické potřeby, kompletní sortiment pro kadeřnice: DUSY, DAVINES, ING, BEOX, BALMAIN, INDOLA, MATRIX, SCHWARZKOPF, LOREAL, WELLA, VITALITYS, MATUSCHKA, LONDA, SELECTIVE, HESSLER ajiné. -laky na vlasy, tužidlo, přelivy, šampóny, barva, gely, balzámy -hřebeny, kartáče, natáčky, břitva, břitvy -paruky, příčesky, copánky, ...

Nabídka služeb v oblasti požární ochrany, bezpečnosti a zdraví při práci. Dodávky hasicích přístrojů. Bezpečnost práce - školení, dokumentace. Servis a dodávka vyhrazeného požárního zabezpečení pro stavbu, objekt. Požární ochrana školení a dokumentace. E-shop: -práškové hasící přístroje -hydrantové systémy -pojízdné hasící přístroje.

Firma X-COMPANY je vzdělávací a poradenská společnost působící na českém a slovenském trhu.Pořádáme otevřené kurzy, workshopy, firemní konzultace a poradenství v oblasti logistika a podnikání.

Služby: -kurzy lezení -lezecká stěna -lezecký program pro rodiče s dětmi -lezení pro děti -lezecký dětský koutek -lezení pro začátečníky, pokročilé, skupiny.

Kynologický klub Šlapanice. Výcvik pro veřejnost každou sobotu od 8 hodin. Bližší info na www.kkslapanice.com

Lektorka rukodělného podnikání. Bohdana Goliášová učí všechny rukodělné výrobce, jak se svým koníčkem uživit. Jak prezentovat a prodat svoje handmade výrobky.

Proutkaření a vyhledávání geopatogenních a patogenních zón pomocí VIRGULÍ a přístrojové techniky, Pořádání odborných kursů na vyhledávání vody a vodních zdrojů. Lektor institutu alternativních studií - výuková školicí lektorská činnost - pořádání odborných seminářů včetně lektorské činnosti semináře - harmonizace - duchovního vývoje a ...

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Výuka - jazyky - hudba. Pořádání - školení - kurzy.

Překlady - z angličtiny do češtiny a naopak Překlady - z francouzštiny do češtiny a naopak Provádí-individuální výuka anglického a francouzského jazyka, specializace na Business English.

Činnost: - pořádání seminářů, školení: - manažerské, obchodní dovednosti - osobní rozvoj.

Komplexní poradenství pro zajištění finančního zdraví, ekonomické stability a úspěšného rozvoje podnikání: - řízení výkonnosti podniků - řízení lidských zdrojů - evropské dotace - vzdělávání a rozvoj - vyhledávání a výběr pracovníků - kurzy zdarma.

Vzdělávání. Manažerská studia MBA, LLM, MPA

Výuka, kurzy: - hry na akustickou, elektrickou kytaru - kytarová škola.