AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Lenka BALANC se zaměřuje na zdravý pohyb, tanec a životní rovnováhu - tanečnice a lektorka, která Vám ukáže, jak cvičit s radostí a laskavostí. Na webu jsou online programy, motivační karty a blog.

Jazykové centrum Correct - jazyková škola v centru Brna nabízí: - výuka 21 jazyků (angličtina, arabština, bulharština, čeština pro cizince, egyptština, finština, francouzština, hebrejština, chorvatština, italština, maďarština, němčina, nizozemština, norština, polština, portugalština, ruština, řečtina, srbština, španělština, švédština) - ...

Posláním společnosti CeMS-CO s.r.o. je školitelská a poradenská činnost.

Společnost GEAP Service s.r.o. provádí pyrotechnický průzkum, pyrotechnický dozor staveb a geofyzikální měření v pyrotechnice, geologickém průzkumu a stavebnictví.

Služby: -jazyková škola -jazykové zkoušky -překlady -tlumočení.

Prodej, dodávka, montáž, servis: - použité tvářecí stroje - CNC tvářecí stroje a příslušenství Poradenství: - tváření plechů a profilů. Školení: - obsluha tvářecích strojů.

Ing. Jakub Navrátil se zaměřuje na prodej svářecí techniky a na provádění svářečských kurzů a školení.

Vysoké učení technické v Brně (VUT) je největší technickou univerzitou v České republice. Bylo založeno v roce 1899 a má osm fakult a tři univerzitní instituty. Institut celoživotního vzdělávání (ICE) je jedním z nich. Jeho hlavním posláním je poskytovat kvalitní vzdělávací služby pro studenty, absolventy, zaměstnance a veřejnost. ICE nabízí ...

Společnost Marka Doležala nabízí komplexní služby a poradenství v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví pří práci a požární ochrany. Služby: - vyhodnocení současného stavu BOZP a PO ve Vaší firmě zdarma - pečlivé a odborné zpracování dokumentace BOZP a PO. - poskytování služeb v oblasti BOZP a PO v rámci celé České republiky. - řešení ...

PROPBS s.r.o. se zaměřuje na požární bezpečnost staveb, ve firmách a na bezpečnost a ochranu zdraví při práci.

Ve společnosti ABCtesty se zabýváme vzdělávací činností. Cílem je efektivní příprava na testy v různorodých oborech.

Společnost Šafíci s.r.o. zajišťuje poradenské služby v oblasti ekologie (vodní hospodářství, odpadové hospodářství, BOZP..)

CoCo Coffee Company s.r.o. provozuje kavárnu s výběrovou kávou a realizuje různé druhy kurzů, jedná se například o kurz pro baristy, milovníky kávy a přípravy domácí kávy.

Umělecký rozcestník soutěží, přehlídek, táborů a lektorů

ACROBAT studio s.r.o. provozuje autorizované školící centrum zaměřené na aplikaci fólií a provádí i samotný tisk.

Jazykové PRIMA studio. skype výuka -individuální výuka, výuku obecné němčiny, rekondiční lekce, doučování - základní a střední školy -skupinové kurzy -přípravné kurzy - státní maturita, státní zkoušky, Zertifikat Deutsch -firemní vzdělávání -všeobecný jazyk, obchodní jazyk, odborný jazyk - výuka zaměřená na různé obory – technický jazyk, ...

E-shop s designovými výrobky od českých tvůrců. Doplňky a dekorace z přírodních materiálů. Originální dárky na míru. Vlastní design plecháčků, triček, leptání skla a další produkty na zakázku. Workshopy pro děti i dospělé - kreativní dílničky pro obce, školy, svatby. Malování na keramiku, porcelán, textil a další.

Terapeutické programy pro psy. Řešení problémů s neposlušností psů.

Jsme revizními techniky. Zajistíme revizní zkoušky, inspekce a revize jeřábů. Organizace školení osob pro obsluhu jeřábu - jeřábníků a vazačů. Proškolení v oblasti systému bezpečné práce s jeřábovým provozem. Zajistíme kontrolu vázacích prostředků.

Společnost NUTRIADAPT s.r.o. se snaží vzdělávat a podporovat aktivní péči o vlastní tělesnou hmotnost a zdraví, pomáhá s redukcí váhy.

Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků. Příprava a nabídka: - přednášky - kurzy a semináře pro další vzdělávání učitelů.

Bc. Kamila Žváková poskytuje lekce aqua aerobiku.

Jazyková škola: -anglický jazyka, angličtina -němčina, německý jazyk -italština, italský jazyk -francouzština, francouzský jazyk -španělština, španělský jazyk -ruština, ruský jazyk -čeština, český jazyk pro cizince -individuální kurzy -skupinové kurzy -intenzivní kurzy -konverzační kurzy -z kterékoli odborné oblasti -společnost je ...