AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Kurzy - účetnictví - daňová evidence - rekvalifikační kurzy.

Vzdělávací, poradenská a personální společnost.

Akreditované kurzy účetnictví a daní.

Psí škola - kurzy poslušnosti - internátní výcvik - výcvik obrany - příprava na výstavy. Soukromá psí škola K9 Gabriely Pavlíčkové.

Kurzy a semináře. Pro firmy, dospěpé i děti.

Předporodní kurzy osmitýdenní a víkendové Majka, moderní příprava k porodu: -předporodní příprava -první on-line předporodní kurz -podpora při porodu -problémy s otěhotněním -laktační poradenství -kojenecká masáž -školka -předškolní setkávání Majáček -sdružená škola Brno.

Služby: -firemní jazykové kurzy -překlady -korektury a editace textů

Služby: - kondiční škola - cvičení

Školící centrum - pořádání školení, konferencí, workshopů a odborných kurzů - speciální kurzy pro veřejnou správu, zdravotnictví a školství - IT kurzy - kurzy pro administrátory - manažerské kurzy.

Služby: - powerjoga - doučování, překlady, tlumočení francouzština

Služby: -rozvoj lidského a organizačního potenciálu, specificky v organizacích -vzdělávací a poradenské aktivity s širokou tematickou základnou, jež spojuje zaměření na cílovou skupinu Romů a sociálně vyloučených

Jazyková škola -výuka anglického jazyka všech pokročilostí -denní (pomaturitní) studium -odpolední a večerní kurzy -týdenní intenzivní kurzy -individuální a firemní kurzy -překladatelská a tlumočnická agentura -profesionální překlady do/z 35 jazyků, expres překlady -tlumočení ve většině oborů : konsekutivní, ...

Taneční studio - společenský tanec - latinsko - americké tance - dance - aerobic - tanec s hvězdami.

Semináře, kurzy, rekvalifikace, školení - Životní prostředí - Energetika - Psychologie práce a společenské vystupování.

Farma, prodej: - živá drůbež - maso drůbež, králíci Služby: - účetnictví - kurzy ekonomie, účetnictví

Angličtina - překlady - tlumočení Francouzština - překlady - tlumočení Němčina - překlady - zlumočení Ruština - překlady - tlumočení Jazyková škola - firemní angličtina, němčina - firemní, večerní a intenzivní kurzy - internetová výuka - příprava na mezinárodní zkoušky.

Překladatelství a tlumočnictví. Vyučování v oboru cizích jazyků.

Vzdělávací instituce akreditovaná Ministerstvem práce a sociálních věcí.

Služby: - služby v oblasti informatiky, informační bezpečnosti a dopravních systémů - vzdělávání

Jazyková agentura. Výuka jazyků. ANGLIČTINA, ŠPANĚLŠTINA, ŘEČTINA, NĚMČINA, FRANCOUZŠTINA

Školení řidičů motorových vozíků.

Facility management - vzdělávací činnost. Dokončovací stavební práce. Dodávka dřevěných konstrukcí - ploty - pergoly - zahradní domky.

Služby - průzkumy pro nemocnice a zdravotnická zařízení - personální audit - řízení lidských zdrojů - akreditované vzdělávání pro řídící a vedoucí pracovníky v sociálních službách - E-learningový kurz.

Inovační poradenství - rozvoj, řízení a profesionální podpora podniků a záměrů - výběr partnerů a tréning - marktetingové aktivity - lobování a reprezentace - podporu a poradenství v oblastech propagace výzkumu a technologického vývoje - diseminace, osvěta a motivace.