AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Nepustilova jazyková škola pořádá výuku, kurzy: - anglický jazyk, angličtina - německý jazyk, němčina - francouzský jazyk, francouzština - čínský jazyk, čínština.

AWA Relaxační centrum Brno (Dům u Kamenné panny): -solné (solná) jeskyně ADAM a EWA (18 lůžek) -solná jeskyně EWA pro děti s pískovištěm a televizí -solná jeskyně ADAM pro dospělé. -šungitová komnata -masáže, masérské kurzy -fotoepilace -fotoomlazení -pedikúra -kosmetika -kosmetický laser -goji Ramissio -EEG biofeedback -EEG ...

Výroba, prodej, e-shop: -dermokosmetické přípravky značky SynCare. -biokosmetika -diagnostické přístroje pro kosmetické salóny, lékárenství a zdravotnictví. Služby: -kosmetické semináře a školení -školicí kosmetické salony a ambulance.

Služby: - personální poradenství - školení, workshopy

Služby: -související s provozem horkovzdušných balónů a vzducholodí -reklamní a vyhlídkové lety balónem -škola pilotů horkovzdušných balónů -společenské a sportovní akce -reprezentace ČR na mezinárodních akcích Maloobchod, prodej: -horkovzdušné balóny.

Tomáš Prokeš se zaměřuje na výživové poradenství a realizuje kurzy zdravého životního stylu a osobnostního rozvoje.

Činnost: - zadávání veřejných zakázek - inženýrská činnost v investiční výstavbě - poskytováním služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci - pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti - stavební a technický dozor.

Prodej, e-shop - vše na sushi - japonské potraviny a čaje. Catering - sushi catering u vás doma nebo ve firmě. Kurzy sushi - kurzy pro začátečníky i pro pokročilé - teambuilding. Provozovna Bistro Prameniště - adresa: Špitálka 37, 602 00 Brno.

Education for Third Millennium Institute s.r.o. se zabývají výukou CNC programování na technických školách. Výuka CNC programování za pomoci CNC simulátorů přináší řadu výhod pro žáky, učitele i jejich školy. Jednoduše pochopitelné rozhraní CNC simulátorů MTS TopTurn a TopMill nabízí řadu funkcí, které urychlují učení.

Taneční studio - taneční kurzy - výuka tance.

Služby: - instruktorské kurzy lyžování, snowboardingu - freestyle snowboarding a freeskiing Půjčovna: - komplety lyžařského a snowboardového vybavení - lyže - snowboardy Kancelář, půjčovna: Horský Hotel Červenohorské sedlo

Institut zdravého života, kurzy: - instruktor fitness - sportovní výživa - poradce pro výživu - instruktor kondiční chůze Služby: - výživové poradenství.

Služby: - přípravné kurzy k přijímacímu řízení na vysokou školu.

Služby - výchovné programy do základních i mateřských škol.

KOO-BOZPO, s.r.o. se zaměřuje na bezpečnost práce a požární ochranu, školení a s tím související činnosti.

MAMICENTRUM s.r.o. se zaměřuje na prodej kočárků, kojeneckého zboží, drogerie a olejů a provádí kurzy cvičení pro těhotné, masáže a vedení porodu.

Tornako s.r.o. je jazyková škola, která Vám poskytne: -výuku cizích jazyků -překlady textů -tlumočení a skype výuku

INTEGRA CENTRUM s.r.o. je společnost organizující: - školení a semináře z ekonomické oblasti a z oblasti rozvoje osobnosti - akreditované semináře pro úředníky obcí a státní správy - vzdělávací kurzy, školení, semináře na téma daň z příjmu, DPH, mzdové účetnictví, právo a personalistika - školení na audit, účetní a daňové poradenství - ...

Masérská škola - kurzy v BRNĚ, THAJSKU, ČÍNĚ - masáže a aromaterapie v těhotenství -CANDLE čokoládové a medové masáže - DORNOVA metoda - havajské masáže - champi - ajuvérdská masáž - jemné mobilizační techniky - klasické relaxační masáže pro laiky - lymfatické masáže pro regenerační maséry - masáže lávovými kameny - ...

PhDr. et Bc. Jan Kabát poskytuje služby pro řešení sporů mimoprávní cestou, právní služby, realizuje kurzy ADR a nabízí možnost uspořádání supervizního setkání pro mediátory.

Služby: - firemní vzdělávání - personální poradenství - koučování, mentoring - marketingové poradenství, grantové poradenství

Vydavatelství - magazín Business Woman - pořádání seminářů a workshopů a eventů.

Stlužby - IT podpora - outsourcing - správa sítí různých platforem a operačních systémů - kurzy, školení programvání, MICROSOFT a další.

Jazyková škola - jednoleté pomaturitní studium angličtiny - kurzy pro dospělé - kruzy pro děti a mládež - firemní a individuální výuka.

Služby - koordinátor BOZP na staveništi - technický dozor investora - izolace střech.