AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Leasing, prodej, pronájem lešení: - fasádní - pojízdné - hliníkové - modulové - zastřešení - doplňky - vrátky. Kompletní lešenářské práce. Školení lešenářů firemním instruktorem lešenářské techniky na lešení ALFIX.

Revize a školení manipulační a zdvihací techniky: - revize a STK - servis pracovních a stavebních plošin.

Orange Academy s.r.o. pořádá počítačové kurzy, kurzy na počítači, lektorská činnost, ekonomické rekvalifikační, počítačové kurzy jak pro začátečníky, pokročilé i pro seniory.

Jazykovka Eden je jazyková škola nabízející kvalitní výuku jazyka anglického, německého, ruského a francouzského. Kurzy se uskutečňují jak v malých skupinách tak i individuálně, dále jsou firemní kurzy, přípravy na zkoušky, kurzy pro předškoláky a seniory a pro maminky hlídání dětí zdarma.

Colusor s.r.o.je společnost, která dodává léky a zdravotnické pomůcky do zdravotnických zařízení a nemocnic. Také poskytují ekonomické hodnocení léčiv na základě jejich nákladů a výsledků. Provádí přednášky a školení zaměstnanců.

Společnost SAFEA IVS s.r.o. poskytuje komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany. Zaměřují se na psaní odborných prací, činnosti v poradenské oblasti v hygieně práce, školení zaměstnanců z hlediska BOZP.

TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná, akreditovaná a certifikovaná laboratoř, která v Brně zřídila školící a vzdělávací středisko. Na této pobočce poskytuje služby v oblasti BOZP a technické inspekce. Na výběr máte tyto školení a kurzy: - Osoba odborně způsobilá v prevenci rizik v oblasti BOZP dle zákona č. 309/2006 Sb., ...

Jazyková škola Foxyenglish. Kurzy a lekce angličtiny a němčiny, tlumočení i překlady.

Jsme nezisková organizace, která přispívá k fyzickému, duševnímu i duchovnímu rozvoji dětí a mládeže, stavíme na pedagogickém systému Dona Boska a chceme být dětem průvodci na cestě k dospělosti. V našem středisku nabízíme řadu zájmových kroužků a sportovních aktivit. Pořádáme také letní tábory. Možnost pronájmu volejbalového, nohejbalového, ...

Pracovněprávní servis, s. r. o. se zaměřuje na moderní vzdělávání formou webinářů a seminářů pro jiné společnosti, zkušenosti má společnost se školením HR specialistů, mistrů a manažerů.

Svářečské a zámečnické práce včetně vzduchotechniky i sváření hliníku, nerezu či litiny. Nabízíme školení svářečů.Výroba sil, vodojemů, nádrží, konstrukcí do 15tun svařence.Pálení plasmou do 20mim na stroji+kyslíkopropanbutanové pálení na stole do 200mm.Ohýbání na ohraňovacím lisu 160t-3m.Obrábění pro zámečnickou výrobu.

jazykové studio. Výuka cizích jazyků - angličtiny a němčiny - zážitkovou pedagogikou. Lekce a kroužky na míru, kurzy pro děti, začátečníky i pokročilé. Pokročilá metodika rozvoje angličtiny a němčiny .

Renovace nábytku, Prodej renovovaného nábytku a renovace nábytku na míru. Pořádání workshopů pro začátečníky, kutily i profesionály v oblasti renovace. Kavárna v Mikulově.

Dream Dive s.r.o. se specializuje na potápěčské kurzy, servis a půjčování souvisejícího vybavení a provozuje e-shop s potápěčským vybavením.

Jazyková škola ve Znojmě, která učí jinak! Nabízíme skupinovou, individuální, specializovanou i firemní výuku šitou na míru každému studentovi. SPeciální kurzy pro předškolní a školní děti s rodilými mluvčími ve speciálně vybavených učebnách pro děti. Bez učebnic a na míru. Začátek kurzů po celý rok. Kvalifikovaní čeští lektoři a 3 kvalifikovaní ...

Jsme svářečská škola působící již od roku 1999 a do dnešní doby jsme připravili velké množství svářečů pro výkon povolání svářeče. Disponujeme plně vybavenou dílnou o rozměrech 266 m2. Možnost individuálních termínů dle vzájemné dohody. Svým zákazníkům nabízíme odborné služby mimo jiné výběr z několika variant kurzů. Možnost absolvování ...

IT školení: -kancelářské aplikace, počítačové vývojářské kurzy, programátorské kurzy, akreditovaná školení a individuální konzultace s IT odborníky, -v případě zájmu jsme schopní zabezpečit i manažerské a jazykové kurzy u našich partnerů, -vlastníme mobilní počítačovou učebnu. Místo: po celé ČR i v Evropě - přímo u vás, ať už jste ...

Služby: - kurzy a školení pro firmy - marketing

Zaměřujeme se na požární systémy, služby požární ochrany a služby bezpečnosti a ochrany zdraví při práci: Požární systémy: - EPS - Elektrická požární signalizace - SHZ - Stabilní hasicí zařízení - vodní, plynová, pěnová, prášková, chemická, parní Služby: PBŘ - Požárně bezpečnostní řešení staveb pro novostavby i stavební úpravy ...

Organizujeme kurzy florIstiky po celé ČR. Pomůžeme Vám se stát profesionálním a úspěšným floristou. Učíme kreativně aranžovat a vázat květiny v praxi i teorii.

Kursy batolecího-baby plavání v příjemném prostředí bazénu v Hrušovanech nad Jevišovkou. Kurzy jsou určeny pro děti od 1-3 let.

Vzdělávání, služby: -rekvalifikační kurzy, vzdělávacích programů pro ÚSC, vzdělávací programy pro DVPP Účetní kancelář, služby: -vedení účetnictví-fyzické osoby podnikatelé), právnické osoby, příspěvkové organizace (školy), rozpočtové organizace (obce), neziskové organizace (společenství vlastníků bytových jednotek) -fakturace -personální a ...

Na revize plynu, plynových zařízení, kotlů a revize tlakových nádob, parních kotlů, kompresorů se zaměřuje Ing. Jan Nohava - firma THERMATIC. Klientelu má především v lokalitě Kroměříž, Zlín, Vyškov, Prostějov - Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Ze zákona je nutné provádět revize a kontroly plynových a tlakových zařízení ...