AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Velkoobchod: -kadeřnické potřeby, kompletní sortiment pro kadeřnice: DUSY, DAVINES, ING, BEOX, BALMAIN, INDOLA, MATRIX, SCHWARZKOPF, LOREAL, WELLA, VITALITYS, MATUSCHKA, LONDA, SELECTIVE, HESSLER ajiné. -laky na vlasy, tužidlo, přelivy, šampóny, barva, gely, balzámy -hřebeny, kartáče, natáčky, břitva, břitvy -paruky, příčesky, copánky, ...

Komplexní poradenství pro zajištění finančního zdraví, ekonomické stability a úspěšného rozvoje podnikání: - řízení výkonnosti podniků - řízení lidských zdrojů - evropské dotace - vzdělávání a rozvoj - vyhledávání a výběr pracovníků - kurzy zdarma.

Vzdělávání. Manažerská studia MBA, LLM, MPA

Služby - instruktor paraglidingu - kurzy paraglidingu.

Služby - výcvik psů - tréninky psů, agility.

Činnost: - výuka angličtiny - překlady, tlumočení

Služby: - zdravotní cvičení - zdravé cvičení Kde cvičíme: Sokol Brno I, Kounicova 686/22

Služby: - výuka anglického jazyka - kurzy angličtiny.

Mgr. Petr Eliáš je profesionální kouč. Služby v oblasti koučinku: - osobní či profesní rozvoj - změna kariérní dráhy - rozvoj manažerských dovedností - komunikace - týmová spolupráce - běžná životní témata. Další služby: - HR poradenství – optimalizace HR procesů - HR audit – nezávislé posouzení efektivity řízení HR procesů - ...

Mgr. Nina Hanáková je lektorka angličtiny. Výuka anglického jazyka. Kurzy angličtiny. Výuka přes Skype.

Prodej afrických hudebních nástrojů (bubny djembe a další). Kurzy hry na africké hudební nástroje a kurzy afrických tanců. Pořádání koncertů, kurzů a workshopů.

Mgr. Jiří Vidlák je učitel anglického jazyka. Služby: - výuka angličtiny pro jednotlivce - skupinová výuka angličtiny - firemní kurzy. Ve volných chvílích maluje obrazy, které i prodává.

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - překlady z NJ do ČJ a naopak - tlumočení z NJ do Čj a naopak - výuku německého jazyka - firemní výuka - doučování z němčiny - průvodcovská činnost v němčině - výuka a doučování latiny.

Služby v oborech informatika, marketing a lidské zdroje: - tvorba webových stránek - tvorba e-shopu - firemní vzdělávání - kariérní poradenství.

Agentura DAPO Marty Laudátové je specializovaná na pořádání seminářů k daňové problematice poskytovatelů zdravotních služeb (lékařů, zubních techniků) – fyzických a právnických osob.

Studentská organizace spolupracuje s 87 zeměmi. Služby pro studenty ekonomických, obchodních škol: -mezinárodní výměny, stáže, zprostředkování kvalifikované síly pro firmy i ze zahraničí: -lidské zdroje -formou praxe -vzdělávání, semináře pro studenty: -v bankovnictví -prezentace firmy -komunikace se zákazníkem ...

Výhradní zastoupení TDI, SDI pro Českou a Slovenskou republiku. Potápěčská škola: -potápěčské kurzy TDI: -rekreační potápění -zkušený vrakový potápěč -dekompresné postupy -hloubkové potápění -jeskynní potápění -uzavřené prostory, kaverny -potápěčské kurzy SDI: -potápění se základní výstrojí -kurz potápění s ...

Taneční studio - kurzy orientálních tanců - vystoupení orientálních tanečnic.

Výroba: - tepelné výměníky Vico - tlakové nádoby Služby: - revize plynových a tlakových zařízení - dodávka, montáž, oprava, servis výměníkové stanice, technologie plynových kotelen - dodávka, montáž systémy ústředního vytápění Školení: - obsluha tlakových nádob stabilních a plynových kotelen - topič

Činnost: - školení BOZP - služby v oblasti požární ochrany.

Služby: - moderátorka, moderování - hlasová školení.