AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Reklamní agentura Organizace - konference - kongresy Mystery shopping - monitorování cen - sampling - event marketing, ... Organizace - semináře Pořádání - firemní a společenské večírky.

Personální audity, výběry lidí. Organizační struktury. Marketing, obchodní dovednosti. Konzultace šité na míru vaší společnosti na témata: - motivace - jak si stanovit a dosáhnout cíle - obchodní dovednosti - emoce - komunikace.

Dotace a projekty EU Kurzy anglického jazyka Vzdělávání pedagogů v oblasti práce osob s PAS - vzdělávání pracovníků v sociálních službách kurzy - komunikace v krizové situaci.

Služby: -překladatelské -individuální výuka angličtiny.

Jazykové kurzy. Služby: -výuka jazyků -jazykové kurzy -pro firmy, jednotlivce -týdenní, víkendové.

Nabízíme kurzy vaření: -steaky -sushi -mořské plody -ryby -česká, italská kuchyně.

Zpracování provozních řádů. Služby v oblasti hygieny: -poradenství a konzultace stran povolení a povinností projektanta, investora a provozovatele -činnosti epidemiologicky závažné - posouzení vybraného prostoru, ochrana veřejného zdraví, provozní řády zpracování, školení, audit -ubytovací služby - zpracování provozních řádů pro hotely, ...

Služby: -odborné poradenství -v potravinářství -ve stravování -vypracujeme HACCP -proškolíme.

Centrum volného času. Dům dětí a mládeže, DDM.

Škola zpěvu: - odstranění hlasových chyb - správná hlasová technika a dýchání - hledání uplatnění.

Nabízíme: -protipožární ucpávky -školení v PO -zpracování dokumentace PO -výkon osoby odborně způsobilé v oboru PO -kurzy odborné způsobilosti v oboru PO -prodej zboží požární ochrany (hasicí přístroje, výstražné -bezpečnostní tabulky, požární knihy, hydranty, hadice, proudnice apod.) -kontroly provozuschopnosti hasicích přístrojů a ...

Překladatel: -angličtina -ruština -soudně ověřené překlady. Výuka jazyků: -angličtina -ruština.

Poradenství, pomoc a dlouhodobé vedení: -klasická homeopatie -systémy alternativní léčby -pomoc a dlouhodobé vedení při chronických nemocech -aura-soma (léčba barvami, barevnými esencemi) -zdravý životní styl -přípravy k porodu -jóga -cvičení v těhotenství. Pobyty a semináře: -relaxační pobyty naplněné aktivitami k ...

Finská sauna - vířivé vany Plávání kojenců, batolat a dětí předškolního věku

Autoškola - výuka řízení motorových vozidel Školení - řidiči referenti

Tenisová škola - pro děti, mládež a soukromé tréninkové hodiny pro dospělé

Školení v oblasti výpočetní techniky - základy obsluhy PC

Kurzy - vaření Firemní a teambuildingové akce - oslavy

Nákup a prodej - potřeby na aromaterapii Elektrorevize Zemní práce Školení z vyhlášky 50 Klasické masáže

Kurzy a výuka - japonské umění s mečem

Výuka - pohyb na skákacích botách Prodej - skákací boty Půjčování - skákací boty

Překladatelské služby - angličtina Překladatelské služby - ruština Výuka - angličtina - ruština