AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Vzdělávání firemní: -otevřené, v rámci DVPP -personální poradenství a rekvalifikační kurzy. Další ooblasti: -mediace, alternativní řešení konfliktů a složitých životních situací ( rozvody, péče o děti, spotřebitelské a obchodní spory) -sázkové kurzy -rekvalifikační programy -semináře a kurzy pro školy -firemní školení -mentoring.

Cestovní kancelář, CK: - poznávací zájezdy - pobytové zájezdy - studijní pobyty. Specializace Anglie, Skotsko i další země (Francie, Německo, Belgie, Nizozemí, USA). Jazykové kurzy v zahraničí - Velká Británie. Zajistění¨ubytování v anglických městech: Londýn, Brighton, Hastings, Edinburg, Oxford, Cambridge. Překlady, tlumočení: ...

Výuka jazyků: -pro všechny věkové kategorie -od začátečníka až po pokročilý -kvalifirovaní lektoři -individuální přístup -příprava na mezinárodní zkoušky -konverzační kurzy -firemní kurzy -překlady -tlumočení.

Profesionální gelové nehtové produkty. Internetový obchod, e-shop. UV gely, barevné gely. Pilníky, štětce, nehtové tipy Lamour, sady, glitry a P2 gel laky. Pořádání rekfalifikační a nail art kurzy.

Překladatelská a tlumočnická činnost Výuka cizích jazyků.

Kurzy - plavání - pro malé děti, pro těhotné cvičení aquaaerobicu.

Bezpečnost práceporadenství - v oblasti bezpečnosti práce Školení - požární ochranaporadenství - v oblasti požární ochrany Požární ochrana.

E-shop - zastoupení holandské značky pro nehtový design - NAIL CREATION - UV gely - pomocné tekutiny - štětce - nehtová lepidla - přípravky pro péči o nehty Nehtové studio - zastoupení holandské značky PRO nehtový design - NAIL CREATION E-shop - zastoupení holandské značky pro nehtový design - NAIL CREATION - UV gely - ...

Prodej a distribuce - kosmetika MARY KAY Kosmetika - líčení svatebí, denní, večerní, maturitní plesy, tabla, přehlídky, doprovodné - proměny - vizážista Kurzy - líčení.

Bezpečnost práce poradenství - v oblasti bezpečnosti práce Požární ochrana školení - požární ochranaporadenství - v oblasti požární ochrany Požární ochrana.

Korálky-Hodonín.cz Prodej: -korálky -polodrahokamy -vosky -gely -svíčky -šperky na zakázku -kurzy -prodej proutěného zboží. Pořádání kurzů.

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Dům dětí a mládeže. Zájmová činnost: - kroužky - výlety. Pořádání tábora u Haluzické Hájenky: -samota na rozhraní lesa a louky.

Služby: -finanční společnost -kuzy, vzdělávání -cestovní agentura Pořádání: -firemních, společenských akci

Pořádání: -kurzy, školení, rekvalifikace: -firemní vzdělávání -projektová činnost -agentura práce -outdoor -team building -účetnictví -poradenství -obchodní zástupce -průvodce cestovního ruchu -pečovatelka o děti -sociální pracovnice -jazykové kurzy -počítačové kurzy Autorizované tréningové ...

Výuka NJ, tlumočení a překlady se soudním ověřením, všechny obory, specializace na právní texty a smlouvy.

Agentura bezpečnosti práce.

Taneční klub: -sportovní tanec-latinskoamerický a standardní -tanec pro děti a mládež i dospělé -pohybová průprava -základ tance samba, rumba, chacha, paso doble, jive, waltz, tango, valčík, slowfoxtrot a quckstep -výkoností tanec. - kurzy Taneční pro dospělé i mládež - kurzy latina dance lady´s pro dívky a ženy bez partnerů - ...