AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Dům dětí a mládeže: -zájmové kroužky.

Dům* dětí a mládeže: -zájmové kroužky. DDM*.

Dům dětí a mládeže: - zájmová činnost, kroužky - letní tábory

Letecké spolky a sdružení -letiště -výcvik

Služby: -výuka Anglického jazyka pro děti i dospělé -individuální výuka, konverzace, doučování, překlady.

Překlady a tlumočení: -angličtina -němčina -italština -španělština -francouzština -ruština. Překlady a tlumočení v obchodních jednání i obchodní korespondence. Výuka cizích jazyků: -angličtina -němčina -španělština -francouzština. Zprostředkování obchodu a služeb.

Jazyková škola, kurzy angličtiny: -pro dospělé -pro děti a mlásež -individuální výuka -firemní kurzy. Překlady: -z češtiny do angličtiny -z angličtiny do češtiny.

Výuka: -angličtina -němčina -ruština -francouzština, další světové jazyky. Kursy: -individuální -firemní -odpolední -večerní . Anglická školička pro děti. Služby: -překlady -tlumočení -firemní vzdělávání. Poradímě Vám s výběrem vhodného kurzu. Pomůžeme se zajištěním učebních pomůcek a materiálů.

Výuka angličtiny, příprava na jazykové zkoušky a na státní maturitu.

Překlady: -angličtina, němčina, ruština, španělština Výuka - anglický jazyk - německý jazyk - ruský jazyk - španělský jazyk.

Komplexní odborné (odborná, odborný) služby (služba) v oblasti BOZP a požární ochrany (ochrana).

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY. Velkoobchod, dovoz, distribuce: -kosmetika PORZELACK. Maloobchod: -čistící, průmyslová chemie -stroje, příslušenství. Teoretické i praktické školení na zřízení středisek profesionálního ošetření vozidel, s podporu přímého dovozce.

Agentura bezpečnosti práce: -požární ochrana PO -poradenství, školení a vedení agendy BOZP.

vedeno jako s.r.o APEXESO s.r.o. Kurzy: -jednoduché a podvojné účetnictví. Insolventní kancelář.