AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby, opravy a servis: - výpočetní technika Počítačové školení

Sportovní klub a škola in-line bruslení.

Studio nabízí služby: - lekce pilates - skupinové lekce - individuální lekce

Služby: - zpracování účetnictví - vedení účetnictví - rekonstrukce účetnictví - vedení daňové evidence - daňová přiznání - účetní poradenství - zpracování mezd. Zastupování při jednání s FÚ, SSZ a ZP. Individuální přístup. Vlastní software pro podvojné účetnictví a velkoobchodní skladová hospodářství. Zakázkové programovací ...

Penzion - kapacita 21 lůžek - jedno, dvou a třílůžkové pokoje, apartmán Restaurace - možnost pořádání firemních a společenských akcí včetně ubytování Golfový areál - kompletně zavlažováno a znormováno na PAR 70 - 9 jamek - včetně půjčovny sportovních potřeb (golfové hole, bagy, vozíky, dále kola a ...

Služby v podnikové ekologii, bezpečnosti a ochraně zdraví při práci. Provádíme odborné posudky a výzkumy v oblasti ochrany přírody.

Ski areál v Jizerských horách. Provoz lyžařských vleků. Půjčovna lyžařského vybavení a lyžařská škola. Možnost ubytování v penzionu a v roubence.

Irské sestry jsou taneční skupina, která tančí na irskou hudbu klasický irský tanec a irský step. Pořádají taneční vystoupení a tančí na různých společenských akcích.

Činnost: - oddíl běžeckého lyžování

Služby: - poradenství, terapie a konzultace, koučink, semináře, výcviky a supervize, rozvoj a vedení frekvenční terapie - konstelace

Služby - logistické poradenství, vzdělávání a audity - člen komory logistických auditorů č. 09020.

Rehabilitační cvičení, skupinové cvičení - zdravotní, rehabilitační, jóga.

Služby - vzdělávání manažerů a pracovníků zejména v oblasti veřejné správy - profesní kurzy - studium MPA.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení zaměstnanců - poradenská a konzultační činnost - zpracování kompletní dokumentace BOZP a PO.

Služby: - cvičení na trampolínkách, Jumping Provozovna: Lučany nad Nisou 165

Helen Doron English: - angličtina pro děti.

Služby: - poradenské služby v oblasti životního prostředí - bezpečností poradce ADR. - bezpečnost a ochrana zdraví při práci - požární ochrana - zavádění systému řízení ISO.

AUTOŠKOLA Řidičská oprávnění skupiny B – osobní automobil Řidičská oprávnění skupiny D – autobus – rozšíření ze skupiny B, C a podskupiny D1 Kondiční a zdokonalovací jízdy na osobní automobil i autobus Příprava na přezkoušení odborné způsobilosti – vrácení řidičského oprávnění všech skupin po „vybodování“, po uplynutí sankce nebo ...

Služby: - kurzy potápění - práce pod vodou, potápěčské práce Prodej, oprava, servis, půjčovna: - potápěčská technika, výstroj

Jazyková škola ABC - výuka angličtiny a němčiny - jazykové kurzy anglického a německého jazyka. Místo výuky: - adresa: Obchodní Akademie, Horní náměstí 15, Jablonec nad Nisou.

Služby: - kurzy, školení první pomoci.

Služby - programování webových aplikací - tvorba webových prezentací - správa IT - školení, kurzy.

Činnost: - koncerty, hudební vystoupení - semináře věnované hlubším dimenzím hudby - hudební terapie.

Ájurvédské rodinné lázně. Prodej - BIO kosmetika - ajurvédské koření - čaje - BIO potraviny, koření, čaje - akční balíčky, dárkové poukazy. Kurzy: - vaříme dle ájurvédy - Ajurvédské masáže a kosmetika - přednášky na objednávku - pro nastávající matky - pro kojící matky s dětmi.