AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Školení: - personální služby - obchodní, manažerské, prezentační dovednosti - telemarketing - team building - individuální kurzy.

Prodej, servis: - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků Hyster - náhradních dílů, doplňků k vozíkům - školení řidičů a poradenství - technické kontroly a revize LPG systémů.

Služby - poradenství BOZP a PO - kontroly, školení v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práce a požární ochrany

Etikoterapie. Kávomantie. Výklad z karet. Pořádá: - andělské semináře - kurzy reiki všech úrovní - semináře numerologie - Etikoterapie - dignostika fyzického těla přístrojem.

Firemní poradenství. Revitalizace firem. Personální audit. Audit firemní kultury. Manažerské, marketingové poradenství. Školení, koučink obchodníků, manažerů. Outsourcing marketingu.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Koordinátor BOZP na staveništi. Soudní znalec - obor bezpečnost práce. Zavádění systému OHSAS a ISO.

Česká debatní společnost, z. s. je nestátní, nezisková organizace s celorepublikovou působností, založená v roce 2004, která pořádá vzdělávací, debatní a jiné aktivity pro žáky, studenty a širokou veřejnost.

Komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Prodej: - hasící přístroje.

Jazyková škola, kurzy: - kurzy pro veřejnost - kurzy pro děti - firemní výuka - individuální výuka - překlady a tlumočení - kurzy odborného jazyka - realizace projektů ESF - tvorba metodických materiálů - angličtina - němčina - ruština - španělština - francouština - čeština pro cizince Pomaturitní studium: - akreditace ...

Služby: -výuka angličtiny, anglického jazyka.

Vzdělávací centrum, jazyková agentura, škola. Výuka angličtiny a dalších cizích jazyků. Výuka češtiny pro cizince - Czech for foreigners. Příprava na přijímačky na střední i vysokou školu, scio testy. Individuální výuka. Jazykové kurzy ve firmách. Kurzy angličtiny a dalších jazyků. Individuální výuka, výuka přes Skype. Doučování. Kurzy ...

Překladatelská a vzdělávací agentura, jazykové centrum. Překlady angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, chorvatština, polština a další evropské jazyky. Firemní jazykové vzdělávání: - projektování a realizace vzdělávacích akcí - jazykový audit - prezentační dovednosti v češtině a angličtině.

Služby: - výběr pracovníků - výstavba celých pracovních týmů - vzdělávací aktivity - personální audit - kurzy.

Plavecká škola - plavání kojenců, batolat, předškolních a školních dětí - aquaaerobik - plavecká příměstská soustředění pro děti. Provozovna: Plovárna Hranice Žáčkova ul. 753 01 Hranice.

- využití volného času dětí a mládeže, víkendové akce a činnost v klubovně

Služby: - jazyková škola - výuka anglického jazyka.

Jazyková škola. Tlumočnické, překladatelské služby. Certifikované jazykové kurzy Angličtina pro nejmenší. Přípravné kurzy na mezinárodní jazykové zkoušky Anglická konverzace s rodilým mluvčím Firemní jazyková příprava Jednodenní semináře Business English Studijní pobytové kurzy v zahraničí Poradenské služby při výběru studia Příprava k ...

Služby: - manažerské poradenství - realizujeme tréninky a kurzy na míru.

Prodej, poradenství, školení: - software. Služby: - ITIL poradenství - IT školení - migrace a úpravy na požadavky zákazníka - semináře teambuildingu a kreativity - řešení konfliktů v IT projektech pomocí mediace

Služby: -rozšiřující kurzy pro kosmetičky, maséry/ky. Kurzy: -ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí. -trvalá na řasy. -prodlužování řas. -svatební líčení. -japonská manikúra. -depilace cukrovou pastou. -mikromasáž očního okolí. -lymfatická masáž obličeje.

Služby: - pořádání odborných kurzů, školení a vzdělávacích akcí pro zdravotníky

Soudní znalec: -oblast vodní dopravy.