AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.
IMPROVE ACADEMY s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jazyková agentura. Organizací kurzů s různým jazykovým zaměřením se zabývám od roku 1995. Našimi hlavními obory jsou výuka angličtiny, němčiny a ruštiny. Jsme samozřejmě schopni zajistit i výuku dalších jazyků. Poskytujeme výuku převážně dospělým posluchačům, organizujeme firemní výuku. Pořádáme cyklické intenzivní kurzy ...

Jazyková agentura. Výuka angličtiny od začátečníků po pokročilé.Gramatika, konverzace, obchodní angličtina popř. specializovaná angličtina.Lektor dochází přímo k Vám do firmy. Je možnost mít hodiny s rodilým mluvčím. Výuka dětí od 3 let. Dále nabízíme také jazyky: - němčina - španělštiny - ruština - francouzština - italština.

Pořádáme: - základní a obnovovací kurzy pro osoby provádějící kontroly hasicích přístrojů v souladu s právními předpisy, normovými požadavky a průvodní dokumentací výrobců.

Služby: - konzultace, v zdělávání, kurzy, i nformace, know-how, poradenství - certifikace, ISO, certifikáty - shody výrobků apod.

Lektorská a konzultační činnost, koučink témata vzdělávání: manažerské dovednosti, rozvoj osobnosti, realizace změn, rozhodování, vztahy na pracovišti, týmová práce, analytické myšlení, analýza rizika, krizová komunikace

Angličtina, němčina, francouzština, ruština, čeština pro cizince - individuální kurzy - firemní kurzy - překlady a tlumočení.

Překladatelství. Výuka cizích jazyků -němčiny, ruštiny.

-zájmové vzdělávání - kroužky, kluby, kurzy nejen pro děti školního a předškolního věku, ale i pro mládež a další dospělé zájemce -letní tábory, soustředění, mezinárodní setkávání mládeže, příležitostné akce, zájezdy i do zahraničí. S námi bez nudy a starostí.

Letecká škola, pilotní výcvik, půjčovna letadel zkoušky letadel a pilotů, znalecké posudky, oceňovaní letadel, zjišťování příčin leteckých nehod, obchodní činnost, konstrukce a výroba letadel.

První soukromá taneční škola s americkou technikou Modern Dance Martha Graham v ČR Taneční divadlo Heleny Machové The Helena Machova´s Dance School and Dance Theatre /Since 01.02.1991 in The East Bohemian Theatre Pardubice, Czech Republic/ International Festival Jazz Dance Open /Since 2004 in The East Bohemian Theatre Pardubice, Czech ...

Intenzivní kurzy s jazykovou agenturou Kolumbus se konají celoročně. Víkendové i celotýdenní intenzivní kurzy s progresivním metodami lektorů jazykové agentury Kolumbus jsou doplněné o možnost tenisu, aerobiku s profesionálními trenéry.

Nabízíme kurzy ANGLIČTINY pro děti od 2 let, kurzy pro maminky na mateřské s hlídáním dětí, večerní skupinové kurzy, individuální kurzy, firemní kurzy. Dále nabízíme kurzy NĚMČINY, FRANCOUZŠTINY, ŠPANĚLŠTINY, NOVOŘEČTINY, CZECH FOR FOREIGNERS. Malé skupinky, nízké ceny.

Služby: -jazyková škola -vzdělávání pro pedagogy -letní tábory s výukou Aj -kvalifikovaní lektoři a rodilí mluvčí -kurzy angličtiny a němčiny pro začátečníky, pokročilé, firmy -výuka - dospělí, děti.

-veřejné vnitrostátní letiště -mezinárodní neveřejné letiště -letecká škola -opravy letadel -aeroklub

- revize manipulační techniky, stavebních strojů, jeřábů a zdvihacích zařízení - školení obsluh manipulační techniky a stavebních strojů - školení jeřábníků a vazačů - BOZP a požární ochrana - vzdušnicové a superelastické pneumatiky

Doučování - žáci - studentipřípravy k maturitním a mezinárodním zkouškám

Hudební kurzy - semináře Víkend sebepoznání, Vztahy a sebezrcadlení Hudební kurzy

Výuka - anglický pro miminka, batolata, předškoláky - český jazykjazykové kurzy - pro děti do 7 let Soukromá anglická školka - individuální výuka 5 dětí výuka - anglický a španělský jazyk Hudební kurzy - pro děti do 7 lethudební a výtvarné kurzy - pro děti až do 7 let (anglické zpívánky)

E - shop - sportovní potřeby - lyže - snowboardy - helmy - boty - lyžáky Lyžařská škola - lyžařské kurzy Prodej - sportovní potřeby (lyže, snowboard, ...) - příslušenství (helmy, lyžáky, boty, ...) Půjčovna - sportovní potřeby (lyže, snowboard, ...) - příslušenství (helmy, lyžáky, boty, ...

Autokemp - chatky 8 míst - stany - písečné pláže - sociální zařízení - elektrické přípojky - občerstvení, gril - ubytování v pokojích - sportovní zázemí vodní lyžování, wakeboard, jizda na kruhu, tenis, volejbal, stolní tenis Škola vodního lyžování Půjčovna - sportovní potřeby

Rekvalifikační kurz - hot stones horké lávové kameny - havajská masáž - reflexologie

Solárium Relaxační masážní bazén WHIRLPOOL - sauna Pořádání - kurzy tance NEW TERAPO-DANCE STYL Aromaterapie - chromoterapie Provoz - masážní diagnostické křeslo