AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby: - vzdělávání v oblasti bezpečnosti práce - poradenská a revizní činnost v oblasti jeřábnické techniky, parních kotlů a tlakových a plynových zařízení.

Služby: - překlady a tlumočení z a do francouzského a německého jazyka - výuka

Kytarová škola: - výuka hry na kytaru, ukulele.

Výuka, překladatelské služby: - německý jazyk - ruský jazyk.

Překladatelské, tlumočnické služby: - španělština. Výuka, kurzy: - španělský jazyk.

Rekvalifikační kurzy: - vizážistka - vizážista - kosmetička - pedikúra, manikúra - masér, masérka. Odborné kurzy.

Společnost ELZET consulting s.r.o. je poskytovatelem služeb v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany v regionu východních Čech. Služby v oblasti bezpečnosti práce: - koordinátor BOZP na stavbách - školení zaměstnanců - školení obsluh vysokozdvižných motorových vozíků - zpracování záznamu o pracovním úraze - účast na kontrolách ...

Revizní technik Roman Špička provádí revize a školení v oblasti zdvihacích, tlakových a plynových zařízení nejen v okrese Ústí nad Orlicí, ale i v rámci celé České republiky. Revize a školení: - zdvihacích zařízení a vázacích prostředků - jeřábů - vysokozdvižných vozíků - zdvihadel, automobilových zvedáků - řetězových kladkostrojů - ...

Služby - kurzy a semináře se zaměřením na účetnictví, daně, mzdy, pracovní právo a personalistiku.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany - provádění vstupního a periodického školení BOZP, včetně zpracování povinné dokumentace - pravidelné a mimořádné kontroly BOZP - školení zaměstnanců z předpisů PO.

Revize, technické prohlídky, zkoušky: - vyhrazená zdvihací zařízení - pracovní plošiny - vázací prostředky. Školení: - obsluhy jeřábů, pracovních plošin, zemních strojů - školení vazačů - řidičů motorových vozíků.

Lanové centrum - atrakce - lanové překážky - trampolíny - příměstské tábory pro děti.

Kurzy - malování na hedvábí. Ručně malované hedvábí.

Služby - školení zaměstnanců v oblasti BOZP - poradenství - prodej, revize i pozáruční servis šachtové a manipulační techniky.

Služby: - ukázky dravců - přednášky o významu dravců, sov i jiných predátorů v přírodě - školní výlety v oboře Obora Žleby. Záchranná stanice Lipec: - pro handicapované živočichy z volné přírody

Služby - koučování začínajících podnikatelů - vzdělávání.

Taneční škola - taneční kurzy - taneční soutěže

Služby: - kurzy chůze po žhavém uhlí - prožitkové kurzy

Autoškola - školení ADR či kurzy pro získání řidičského oprávnění Profesní školení řidičů a řidičů referentů

Svářečská škola Česká Třebová je zapojená do systému výuky svářečů řízeného Českou svářečskou společností ANB ( CWS ANB ). Základní kurzy svařování oceli, hliníku, mědi dle ČSN 05 0705 : Elektrickým obloukem obalenou elektrodou Tavící se elektrodou v aktivním plynu Tavící se elektrodou v inertním plynu Netavící se wolframovou elektrodou v ...