AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Dodávka, prodej, služby: - vybavení kadeřnických salonů - profesionální vlasová kosmetika - kadeřnické semináře.

Dodávka, prodej, revize, opravy: - hasicí přístroje - hydrantové systémy - protipožární klapky, ucpávky - vybavení pro hasiče. Služby: - požární ochrana (PO) - bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP).

Služby: - vzdělávání, školení, semináře pro firmy - strategické, organizační poradenství.

Provoz kynologického cvičiště. Provádíme výcvikové lekce psů a sportovní kynologii pro veřejnost a pro psy všech plemen. Nabízíme poradenství v oblasti výchovy štěňat, poslušnosti. Připravujeme psy na výstavy, bonitace a zkoušky.

Služby: - kurzy plavání - plavání kojenců, batolat, dětí předškolního i školního věku

Činnost: - služby v oblasti PO a BOZP

Služby: - kurzy, školení - rekvalifikační kurzy - vedení účetnictví - účetní poradenství.

Služby: - překlady angličtina - výuka, doučování - korektury

Jazykové kurzy - angličtina - francouzština - němčina - ruština - španělština - italština - čeština pro cizince - příprava na mezinárodní kurzy - firemní a individuální výuka

Konzultace v oblasti bezpečnosti práce (BOZP), požární ochrany.

Dealer světoznámých firem v oblasti vybavení pro potápěče - SCUBAPRO, Uwatec, Green Force. Prodej, půjčovna: - potápěčská technika - potápěčské vybavení - půjčování vybavení. Zajišťujeme: - potápěčské kurzy.

Požární ochrana - dokumentace - školení - hasící přístroje a hydranty

Pěvecké a hlasové studio. Služby: - výuka zpěvu - příprava k talentovým zkouškám - hlasová rehabilitace.

Činnost: - vzdělávání v oblasti koučinku, osobního rozvoje.

Služby: - barmanská show - míchání koktejlů - barmanské kurzy

Služby: -revize a opravy hasících přístrojů, požárních vodovodů (hydrantů) -vypracovnání posouzení požárního nebezpečí objektů a činností -školení a vypracování dokumentace v oblastech PO** a BOZP -revize elektrických zařízení a hromosvodů včetně odstranění závad -poradíme jak efektivně a ekonomicky vybavit objekty -komplexní nabídka ...

Činnost: - kurzy freedivingu (potápění na nádech)

Služby: - webdesign - webhosting - tvorba a správa webových stránek a webových aplikací - vývoj informačních systémů Kurzy, výuka: - počítače - informatika

Služby: - pořádání školení v oblasti účetnictví, podnikání - vedení účetnictví, daňové evidence.

Výuka, kurzy: - ruský jazyk, ruština. Služby: - překladatelské z ruštiny do češtiny a naopak.

Služby: - průvodcovská činnost - výuka ruštiny, angličtiny - přednášky

Jazyková škola, výuka, kurzy: - angličtina - španělština - němčina - ruština - francouzština - čínština - italština - jazykové tábory pro děti.