AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby: - překlady - tlumočení - výuka angličtiny

Jazyková škola - angličtina

Služby v oblasti výuky hry na akordeon, flétnu, klavír a keybord

Občerstvení Lyžařský areál Lyžařská škola Půjčovna - lyže - snowboardy

Výuka - angličtina a španělština po internetu živě s učitelem v reálném čase - formou e - learningu

Masérské kurzy Masáže Poskytování - výživové poradenství

Letiště Chrudim Aeroklub Chrudim: -výcvik plachtařský pilotní výcvik na motorových letadlech -pilotní výcvik na ultralehkých motorových letadlech ULLa -základní parašutistický výcvik -vyhlídkové lety kluzáky a motorovými letouny (možnost akrobatických letů) -vyhlídkové lety horkovzdušným balónem -provedení ...

Účetní a vzdělávací kancelář Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Vzdělávání dospělých a jiné vzdělávání.

Služby: -realizace odborných kurzů, odborných stáži v ČR, zahraničí v oblasti gastronomie, cestovního ruchu, kadeřnických kosmetických služeb.

Nabízíme dětem a mládeži pravidelnou činnost, nebo jednorázové akce. Pořádáme kroužky, kluby, besedy, přednášky, kurzy, výlety, exkurze, výstavy, víkendové akce, letní tábory a soustředění.

Nabízíme semináře a školení v oblasti účetnictví, daní a právní problematiky, rekvalifikační a motivační kurzy.

Služby v oblastech požární ochrany a bezpečnosti práce - školení, zpracování dokumentace PO a BOZP, provádění kontrol, poradenství.

Služby: - konzultace, v zdělávání, kurzy, i nformace, know-how, poradenství - certifikace, ISO, certifikáty - shody výrobků apod.

Intenzivní kurzy s jazykovou agenturou Kolumbus se konají celoročně. Víkendové i celotýdenní intenzivní kurzy s progresivním metodami lektorů jazykové agentury Kolumbus jsou doplněné o možnost tenisu, aerobiku s profesionálními trenéry.

Služby: -jazyková škola -vzdělávání pro pedagogy -letní tábory s výukou Aj -kvalifikovaní lektoři a rodilí mluvčí -kurzy angličtiny a němčiny pro začátečníky, pokročilé, firmy -výuka - dospělí, děti.

- revize manipulační techniky, stavebních strojů, jeřábů a zdvihacích zařízení - školení obsluh manipulační techniky a stavebních strojů - školení jeřábníků a vazačů - BOZP a požární ochrana - vzdušnicové a superelastické pneumatiky

Doučování - žáci - studentipřípravy k maturitním a mezinárodním zkouškám

Pořádání - semináře reiki včetně rozvoje osobnosti

Prodej - éterické oleje Prodej - doplňky stravy Internetový obchod - autotrakční lehátka - pomůcky k léčbě - éterické oleje - knihy - doplňky stravy - vlastní bylinné směsi - ušní svíce Prodej - knihy Semináře - automatická kresbapořádání - přednášky na téma Tradiční čínské medicíny Prodej ...

E - shop - imunostimulační přípravky na bázi BETA GLUKANU z hlívy ústřičné Přednášky - Zdravé hubnutí - Zdraví na dosah - Irisdiagnostika a harmonizace Beta - glukanem

Angličtina - překlady - tlumočení Francouzština - překlady - tlumočení Němčina - překlady - tlumočení Ruština - překlady - tlumočení Čeština - překlady - tlumočení Výuka - angličtina - němčina - ruština - čeština - francouzština

Jazyková škola - angličtina - němčina - ruština - francouzština - španělština

Taneční škola - společenské a moderní tance - street dance

Návrhy, projekce a konstrukce - oblast automatizovaného řízení dopravních cest Poradenství v oblasti rozvoje firem Vzdělávací společnost