AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.
IMPROVE ACADEMY s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jazyková škola - výuka angličtiny, španělštiny. Další provozovny - adresa: Ježkova 14, Praha 3 - Karlovo náměstí 7, Kolín, tel. 607 632 182.

Taneční studio a taneční klub paní Hany Flekrové nabízí taneční kurzy, vystoupení, taneční tábory a jiné akce pro děti, mládež a dospělé. Taneční klub sdružuje zájemce o sportovní a společenský tanec, připravuje páry na soutěže se zaměřením na tance latinskoamerické a standardní a sám také pořádá celostátní soutěž Holický kramflíček. Taneční ...

Služby - kurzy a semináře se zaměřením na účetnictví, daně, mzdy, pracovní právo a personalistiku.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany - provádění vstupního a periodického školení BOZP, včetně zpracování povinné dokumentace - pravidelné a mimořádné kontroly BOZP - školení zaměstnanců z předpisů PO.

Lanové centrum - atrakce - lanové překážky - trampolíny - příměstské tábory pro děti.

Kurzy - malování na hedvábí. Ručně malované hedvábí.

Služby - školení zaměstnanců v oblasti BOZP - poradenství - prodej, revize i pozáruční servis šachtové a manipulační techniky.

Služby: - ukázky dravců - přednášky o významu dravců, sov i jiných predátorů v přírodě - školní výlety v oboře Obora Žleby. Záchranná stanice Lipec: - pro handicapované živočichy z volné přírody

Služby - koučování začínajících podnikatelů - vzdělávání.

Autoškola - školení ADR či kurzy pro získání řidičského oprávnění Profesní školení řidičů a řidičů referentů

Dodávka, prodej, revize, opravy: - hasicí přístroje - hydrantové systémy - protipožární klapky, ucpávky - vybavení pro hasiče. Služby: - požární ochrana (PO) - bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP).

Služby: - vzdělávání, školení, semináře pro firmy - strategické, organizační poradenství.

Služby: - kurzy plavání - plavání kojenců, batolat, dětí předškolního i školního věku

Činnost: - služby v oblasti PO a BOZP

Služby: - kurzy, školení - rekvalifikační kurzy - vedení účetnictví - účetní poradenství.

Služby: - překlady angličtina - výuka, doučování - korektury

Konzultace v oblasti bezpečnosti práce (BOZP), požární ochrany.

Dealer světoznámých firem v oblasti vybavení pro potápěče - SCUBAPRO, Uwatec, Green Force. Prodej, půjčovna: - potápěčská technika - potápěčské vybavení - půjčování vybavení. Zajišťujeme: - potápěčské kurzy.

Činnost: - vzdělávání v oblasti koučinku, osobního rozvoje.