Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Revize a provoz tlakových nádob na stlačený vzduch. Poradenská činnost a organizace školení v oboru stlačeného vzduchu, úprava a měření kvality stlačeného vzduchu, pístové a šroubové kompresory, bezolejové kompresory, filtrace, rozvody stlačeného vzduchu, generátory dusíku.

Výuka, kurzy: - anglický jazyk, angličtina.

Služby BOZP a PO - služby spojené s oblastí bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - školení zaměstnanců - tvorba dokumentace - kontrola budov - příprava preventivních požárních hlídek - kontrola hasících přístrojů.

Škola hry na kytaru a zobcovou flétnu - výuka hry.

Služby v oblasti osobního managementu - vedení a stanovení priorit a zadávání úkolů - delegování - prevence a zvládání stresu - efektiví plánování, snížení časového zatížení. Zprostředkování nájmu, pronájmu - pronájem Vašeho bytu.

Jazyková kurzy - jazykové kurzy angličtiny, francouzštiny, němčiny, italštiny, španělštiny a ruštiny - kurzy výuky jazyka pro firmy, děti i dopělé - individuální i skupinové kurzy.

Služby - doučování v anglickém nebo německém jazyce.

Sociální podnikání a vzdělávací aktivity.

Provádíme inspekce, revize, revizní zkoušky a odborné prohlídky všech druhů zdvihacích zařízení. Dále provádíme podrobné a preventivní prohlídky ocelových konstrukcí a jeřábových drah. Školíme pracovníky v jeřábové dopravě, tvoříme systémy bezpečné práce, kontrolujeme a evidujeme vázací prostředky.

Překladatelská a tlumočnická činnost: - překlady z/do angličtiny - překlady z/do francouzštiny. Jazykové kurzy: - výuka angličtiny - výuka francouzštiny.

Překladatelské a tlumočnické služby: - překlady z/do němčiny - překlady z/do francouzštiny - soudní překlady - tlumočení - francouzský a německý jazyk. Výuka jazyků: - němčina, francouzština, angličtina.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - vnitrostátní kamionová doprava - odtahová služba - sběrná služba - spedice - skladování - školení řidičů. Provozovna: Areál „Bývalá celnice / GAIS“ Borská 40, 301 00 Plzeň Obchod: Andrle Josef tel: .+420 602 608 113 email: josef.andrle@mapler.cz Školení: Ing. Andrle Radek tel: .+420 ...

Překladatelská činnost - překlady do němčiny i z německého jazyka. Výuka německého jazyka.

Základní škola s běžnými i speciální třídou, školní družiny, školní klub, základní umělecká škola, dvě mateřské školy, dvě školní jídelny, výdejna

Výškové práce - rizikové kácení stromů a dřevin - těžební práce - výstavba a údržba veřejného osvětlení. Školení práce ve výškách.

Služby: - kurzy potápění - instruktor potápění Prodej: - potápěčské vybavení Plnírna.

Kurzy: - keramika pro děti i dospělé E-shop: - polotovary, výřezy - dřevěné skládanky - reativní sady - šablony - dekorace - korálky Zakázková výroba keramiky.

Činnost, služby: - hudebník, zpěvák - fotograf - výuka hry na kytaru

Paličkování - výroba a prodej ručně paličkovaných obrázků a dekorací. Kurzy paličkování pro děti i dospělé.

Fitnes centrum - osobní trenér a výživový poradce - kurzy cvičení pro děti i dospělé.

Německé centrum poskytující kurzy němčiny a češtiny pro cizince, překladatelský a tlumočnický servis a grafologické služby.

Činnost: - poradenství v oblasti nákupu - kurzy, školení pro nákupčí.