AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Sociální podnikání a vzdělávací aktivity.

Provádíme inspekce, revize, revizní zkoušky a odborné prohlídky všech druhů zdvihacích zařízení. Dále provádíme podrobné a preventivní prohlídky ocelových konstrukcí a jeřábových drah. Školíme pracovníky v jeřábové dopravě, tvoříme systémy bezpečné práce, kontrolujeme a evidujeme vázací prostředky.

Překladatelská a tlumočnická činnost: - překlady z/do angličtiny - překlady z/do francouzštiny. Jazykové kurzy: - výuka angličtiny - výuka francouzštiny.

Překladatelské a tlumočnické služby: - překlady z/do němčiny - překlady z/do francouzštiny - soudní překlady - tlumočení - francouzský a německý jazyk. Výuka jazyků: - němčina, francouzština, angličtina.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - vnitrostátní kamionová doprava - odtahová služba - sběrná služba - spedice - skladování - školení řidičů. Provozovna: Areál „Bývalá celnice / GAIS“ Borská 40, 301 00 Plzeň Obchod: Andrle Josef tel: .+420 602 608 113 email: josef.andrle@mapler.cz Školení: Ing. Andrle Radek tel: .+420 ...

Překladatelská činnost - překlady do němčiny i z německého jazyka. Výuka německého jazyka.

Kurzy: - keramika pro děti i dospělé E-shop: - polotovary, výřezy - dřevěné skládanky - reativní sady - šablony - dekorace - korálky Zakázková výroba keramiky.

Činnost, služby: - hudebník, zpěvák - fotograf - výuka hry na kytaru

Paličkování - výroba a prodej ručně paličkovaných obrázků a dekorací. Kurzy paličkování pro děti i dospělé.

Německé centrum poskytující kurzy němčiny a češtiny pro cizince, překladatelský a tlumočnický servis a grafologické služby.

Služby: - překlady z/do němčiny, angličtiny, francouzštiny - tlumočení z/do němčiny a angličtiny - výuka angličtiny, němčiny, francouzštiny

Služby: - překlady, tlumočení němčina, ruština - výuka jazyků

Služby: - firemní kurzy, vzdělávání - jazykové kurzy - překlady a tlumočení - dotační poradenství

Činnost: - specializované poradenské služby v oblasti veřejných zakázek a koncesí Vzdělávání: - lektorská činnost zacílená na vzdělávání v oblasti veřejných zakázek a koncesí - školení na míru Pobočka: Česká 19 Brno

Služby: - soukromá výuka hry na zobcovou i příčnou flétnu pro děti i dospělé

Mateřské a dětské centrum - přednášky a kurzy pro dospělé i děti - soukromá školka.

Služby: - masáže Rekvalifikační a doškolovací kurzy: - masáže - pedikúra - reflexní terapie

Služby: - zvýšení efektivity prodejních a logistických operací - optimalizace prodejních a logistických procesů - analýza a nastavení optimálních CRM procesů - příprava a nasazení regionálních a globálních IT řešení - profesionální vzdělávání - oponentní poradenství

Kurzy, školení: - oblast ekonomiky, daní, účetnictví a informačních technologií