AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Pomáhám firmám s komunikací značky od inovací, tvorby obalů, výběru médií, vývoje propagačních materiálů až po správné vystavení a komunikaci v místě prodeje. Znám detailně prostředí klasických obchodů, eshopů i hospod a restaurací. Na výše uvedená témata školím či poskytuji coaching. Dále se specializuji na nové technologie pro měření kvality ...

Pořádání body-psychoterapeutických kurzů, seminářů a výcviků a kurzů osobního rozvoje. Seznam praktikujících biodynamických body-psychoterapeutů a bodyterapeutů a nabídek biodynamických masáží a deep drainingu. Nabídka psychoterapie zaměřené na tělo, bodyterapie a EMDR (desenzibilizace pomocí očních pohybů).

Kurzy, přednášky, poradenství: - celostní smyslné masáže - tantrické masáže - partnerské a osobní poradenství - osobní rozvoj - intimní život.

APC jako nejstarší akreditovaný certifikační orgán NDT v České republice zajišťuje personální certifikaci a kvalifikaci technického personálu ve svých schválených školicích a zkušebních středisek. Poskytujeme certifikace a vystavování certifikátů pro technický personál NDT, TZ; vzdělávání a certifikace personálu, školení; kvalifikační zkoušky; ...

Naším hlavním zaměřením jsou počítačová školení a konzultace v oblasti kancelářských aplikací, CAD software, grafiky, serverů Windows a tvorby webových stránek. Dále se zabýváme vývojem aplikací a tvorbou šablon pro aplikace Office a CAD software, vývojem www aplikací a prodejem CAD a grafického software.

Rekvalifikační a školící činnost v oblasti zdravého životního stylu, psychologické poradenství, psychoterapie a koučink.

Společnost BLUE OCEAN Management podniká v oboru prodeje zboží a služeb. Prostřednictvím našeho vzdělávacího a tréninkového programu pomáháme cílevědomým lidem stát se excelentními obchodníky a následně výjimečnými vedoucími. Pro naše obchodní partnery zajišťujeme etický prodej zboží a služeb koncovým zákazníkům.

V našem centru je herna pro děti od narození do cca 7mi let, využít můžete hlídání profesionální tety za velmi příznivé ceny. Připravili jsme pro vás mnoho zájmových kroužků a aktivit například: angličtina pro děti i dospělé, cvičení maminek s dětmi, přednášky o výživě, taneční a pohybový kroužek a tvořivé dílničky. Zprostředkujeme vám také ...

Certifikovaná lektorka nabízí cvičení a kurzy - inkontinence, cvičení pánevního dna.

VA Akademie se zaměřuje na profesní vzdělávání a rozvoj Virtuálních Asistentů.

Chcete převést své skvělé nápady do reality? Sníte o tom, že budete módním návrhářem? Vaše sny se s námi splní! I když třeba s veškerou tvorbou teprve začínáte, s námi v klidu dostanete pod kůži, co opravdové nárhářství nabízí! V Draw Planet ochutnáte módní návrhářství. Nahlédněte s námi do správných a zajímavých principů i postupů!

Krav Maga Zone Kurz sebeobrany v centru Prahy. I.P. Pavlova. Učte se od nejlepších!

Naše společnost se zabývá vývojem umělé inteligence a jejím využitím v aplikacích, kde se s nimi většina lidí běžně setkává. Zabýváme se též vzděláváním a prezentací nových trendů v oblasti.

Kulturní centrum Prahy 5 je určeno pro všechny věkové kategorie, můžete navštěvovat zájmové kroužky jako je hra na kytaru, flétnu, klavír, trumpetu. Dále pořádáme kurzy malování a kreslení pro malé i velké. Nebo si přijďte zacvičit.

Plavecký klub - plavání pro děti a mládež - plavání pro dospělé - individuální výuka plavání - plavání pro MŠ a ZŠ Plavecký klub - plavání pro děti a mládež - plavání pro dospělé - individuální výuka plavání - plavání pro MŠ a ZŠ.

Etriatlon tréninkové centrum - výuka plavání, plavecká škola - triatlonová škola - běžecká škola

Filip Obr fotograf a CEO Filip Obr je jedním z předních hotelových fotografů, který má mnohaleté zkušenosti s vytvářením a řízením kreativních projektů vrcholné kvality. Natáčení a fotografování na té nejvyšší úrovni zahrnuje luxusní letoviska, hotely, špičkové residence, interiéry i jídlo a pití restaurací, to vše jak v České republice, tak v ...

Gradua-CEGOS, s. r. o. – vzdělávání a poradenství Jsme původem česká vzdělávací a poradenská společnost.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení i dokumentace bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - koordinátor BOZP.

Služby: - školení v IT - vývoj software - registrace vlastního AS čísla a IP adres - návrhy, realizace sítě, sítí

Služby - poradenství v oblasti řešení rizik, ekologie a bezpečnosti - kurzy, školení - audity - inspekce a přejímky - personální služby. Kancelář Neratovice - adresa: Dr. E. Beneše 965, Neratovice - tel. 736 148 258. Kancelář Horní Kalná - adresa: Horní Kalná 25, Hostinné - tel. 736 148 258.

Služby - pořádání vzdělávacích seminářů, konferencí a kongresů pro lékaře.

Ediční činnost. Výběr, příprava, vzdělávání pracovníků vykonávajících odborně a fyzicky náročné profese a činnosti. Zprostředkovatelská činnost v oblastiobchodu a služeb. Poradenská činnost v oblasti managementu. Výuka cizích jazyků. .