Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Naše společnost se věnuje prodeji a poradenství v oblasti bylin a provázením těhotenství. Pořádáme také kurzy, workshopy a semináře z těchto oblastí.  Služby: - bylinkářská poradna - konzultace, doporučení, případné namíchání nebo sběr bylin na míru Vašim potřebám - bachova květová terapie - konzultace, míchání individuálních směsí, ...

Pořádání - semináře, kurzy - výběr vhodného plemene psa Výcvik - psivýcvik rodinného psa - zaškolení rodinyvýcvik sportovního psa - výcvik služebního psa - náprava problémového chování - pomoc při výběru vhodného plemene poradenství, semináře, kurzy Prodej - chovatelské ...

Poradenství - BOZP - požární ochrana Prodej, opravy a servis - hasící přístroje - požární ochrana

Nabízíme ON-LINE kurzy a semináře týkající se osobního růstu, zvládání náročných životních situací a výchovy dětí. Všechny semináře jsou realizovány a garantovány psychologem Petrem Štípkem a psychiatrem Michalem Raszkou, odborníky s dlouholetou praxí na poli psychologie, psychiatrii, psychoterapie a školení.

Služby: - taneční kurzy salsy pro začátečníky i pokročilé - pohybové a relaxační studio

Služby: - pořádání výstav a prodejních akcí - výuka jazyků, překlady, tlumočení

Poskytujeme vzdělávání dospělých - profesní, firemní, zájmové, projekty pro volný čas - pro ozbrojené složky, soukromé bezpečnostní služby a bezpečnostní profesionály, firmy, podnikatele, zaměstnance, mládež, občanská sdružení i veřejnost.

Služby: - kosmetika - masáže, rehabilitace - kurzy, školení.

Služby: - komplexní proškolení vašich zaměstnanců v oblasti nástrojů kvality - audity - konzultační a poradenská činnost v oblastech: implementace QMS, implementace integrovaného systému, project management, customer representative, supplier quality assurance, atd.

Jazyková škola: - firemní kurzy - kurzy pro veřejnost - studijní pobyty v zahraničí. Překlady a tlumočení.

Spolek obnovuje a oživuje evropské způsoby boje a výcviku od raného období do 19. století včetně a dále je rozvíjí. Bojové směry: - lukostřelba - šerm - vrhací zbraně.

Služby: - prohlídky pracovišť - zhodnocení stavu BOZP a PO - provedení prověrky BOZP dle požadavku zákoníku práce, prohlídky PO stanovené zákonem o PO - vypracování příslušné dokumentace BOZP a PO - školení BOZP a PO - periodické, jednorázové, popř. dle požadavků zákazníka, školení vedoucích, školení preventivních požárních hlídek - zavedení ...

Jazykové kurzy angličtiny: - kurzy na míru, včetně firemních kurzů - individuální hodiny - jazykové kurzy pro děti. Překladatelské služby.

Kurzy osobního rozvoje: - synergický Time management - vztahy a komunikace - týmová práce a spolupráce - koučování - perspektivní způsob řízení - stress Management - vyjednávání - leadership - lektorské dovednosti.

Jazykové kurzy angličtiny: - pro samouky - pro cestovatele - skupinové kurzy - firemní kurzy. Překlady dokumentů - soudní překlady: -matriční dokumenty - právní a soudní listiny - výpisy z rejstříků a registrů - vysvědčení, diplomy a osvědčení - účetní a daňové dokumenty - identifikační a evidenční doklady.

Služby: - jazykové kurzy - doučování - předškolní příprava - organizace dětských oslav - skupinové cvičení pro děti MŠ a ZŠ zaměřené na správné držení těla - překlady angličtina, němčina - letní příměstské tábory

Kurzy zdobení dortů, malování na dorty, práce s pistolí airbrush, modelování figurek, modelování reliéfu a další.

Statek Kočvary. Služby: - pořádání společenských akcí - ustájení koni - jízda na koni - příměstské tábory

Služby: - ustájení koní - vyjížďky na koních - výcvik na jízdárně pro začátečníky i pokročilé - prodej koní

Služby: - výuka angličtiny (obchodní, běžná) - překlady AJ - korektura textů - tlumočení konsekutivní - audit Aj rodilým mluvčím - jazykové kurzy (individuální, skupinové, firemní)

Jsme poradenská společnost, která se věnuje pomoci českým firmám v pronikání na čínský trh. Naše služby zahrnují vše potřebné pro spolupráci s Čínou: - překlady a tlumočení čínština - výuka a kurzy čínštiny - poradenství - školení

Pořádáme semináře pro obchodníky, managery, firmy. Dále pomáháme díky kurzu jak uspět u pohovoru, lidem získat vysněnou práci.

Plavecký klub - výuka plavání pro děti - kurzy plavání.

Služby: - školení a poradenství v oblasti projektového řízení.