Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jazyková škola in Dobříš: - jazykové kurzy: - anglický, německý, španělský a francouzský jazyk.

Činnost: - provoz střelnice - přípravné kurzy na praktickou část zkoušky odborné způsobilosti pro získání ZP

Poradenské služby - pořádáme konference, odborná školení - nabízíme pro soukromé společnosti a podnikatele marketingové služby a obchod s územními samosprávami.

Služby: - lekce jógy, cvičení pro zdravá záda, masáže a dechová cvičení

Školení, odborné semináře: - daňová problematika.

Prodej, pronájem, služby: - letadla, letadel pro soukromé létání - servis letadel, péče o letadla, hangárování - výcvik pilotů.

Státní ústav jaderné, chemické a biologické ochrany, v. v. i. nabízí výzkumné a vývojové činnosti v oblasti chemických, biologických a radioaktivních látek. Provádíme laboratorní i terénní měření, analýzy, testování a expertizy, dále inspekční činnosti v radiační ochraně a při kontrole zákazu chemických a biologických zbraní. SÚJCHBO, služby: ...

Služby: - dotační poradenství - správní poradenství - školení, semináře

Služby, pořádání: - odborné rekvalifikační kurzy a semináře pro vzdělávání a rozvoj zaměstnanců

Služby: - vyhlídkové lety - výcvik pilotů ULL - půjčovna letadel

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - školení zaměstnanců BOZP a PO - prevence rizik.

Služby: - překlady, tlumočení - výuka jazyků (angličtina, němčina, ruština)

Služby: - měření aerosolů - poradenství v oblasti měření přírodního, antropogenního, průmyslového aerosolu - služby v oblasti BOZP. Výhradní prodejce: - modelovací software RISKCURVES, EFFECTS.

Společnost ZEHOMS SERVIS s.r.o. se zabývá servisem nových i použitých stavebních strojů. Dále nabízíme opravy zdvihací techniky, jeřábů, montážních plošin a vysokozdvižných vozíků. V naší servisní dílně zajišťujeme kompletní servisní údržbu stavebních strojů a zdvihacích zařízení jako jsou vysokozdvižné vozíky, hydraulické ruky a nosiče ...

Služby: - odborné poradenství v oblasti hubnutí a zdravé výživy - cvičení - kurzy zdravého stravování

Služby - kurzy a výuka orientálního tance.

Činnost: - hokejová škola Místo tréninků: Víceúčelová sportovní hala Slaný Lacinova 1720

Služby - realizace zadávacích a výběrových řízení - audit veřejných zakázek - konzultační a poradenské služby - právní poradenství. Další činnost - potápěčský kurz, výcvik (tel. 602 481 243).

Služby - projekty v oboru oční optiky a optometrie - pořádáme teambuilding, eventy, kongresy, odborné školení a veletrhy.

Práce: - topenářské - instalatérské - elektroinstalace - revize elektro, plyn - stavební práce. Služby: - školení a zkoušky elektrikářů.

Činnost: - služby v oblasti BOZP.