AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Pořádáme dětské workshopy pro děti z MŠ a ZŠ s tematickým zaměřením.

Svářečská škola: -zaškolovací kurzy -základní kurzy -úřední kurzy dle ČSN* 050710 -úřední kuzry dle ČSN* EN** 287-1 (evropská norma) -pro všechny druhy svařování.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Překlady a tlumočení - němčinasoudní překlad - právo - ekonomika Výuka - nemčina

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany

Prodej: - bavlněné tašky - skleněné šperky - bižuterie Výtvarné kurzy.

Služby: - individuální tréninky tenisu Sporcentrum Eden Karla Čapka 1482

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany (PO) - školení

Vzdělávání, kurzy, kroužky pro žáky základní školy: - literární kroužky - žurnalistika - divadelní kroužky - dramatické umění - počítačové kurzy Pořádání: - herecké příměstské tábory.

Czech hotel consulting provádí školení zaměstnanců hotelových provozů za účelem zvyšování úrovně poskytovaných služeb a dále finanční a marketingové analýzy, na základě kterých poskytuje služby přímo na míru

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.Cílem je uvedení BOZP a PO ve firmě do stavu požadovaného legislativou. Zpracujeme vše potřebné pro bezpečnost práce a požární ochranu ve vaší společnosti.

Výuka: -angličtina, anglický jazyk, AJ. Překlady: -angličtina, anglický jazyk, AJ.

Jazyková škola. Výuka, kurzy: -němčina, německý jazyk -angličtina, anglický jazyk -francouzština, francouzský jazyk -letní intenzivní kuzry -denní pomaturitní studium.

Kurzy patchworku, kurzy šití oděvů, šicí stroje Bernina - Bernina Centrum AV. Výroba bytového textilu technikou patchwork. Bernina centrum - Šicí stroje Bernina, overloky, příslušenství. Poradenství, prodej, zaučení 7dnů v týdnu. Internetový prodej šicích strojů, příslušenství a galanterie.

Domluvte se anglicky či německy a získejte náskok před ostatními. Náš speciální systém intenzivních kurzů je vhodný pro každého - ať jste začátečník či pokročilý!

Výuka - anglický jazyk pro děti od 6 měsíců Znaková řeč se slyšícími miminky a batolaty

Kurzy - plavání kojenců u klienta doma i v bazénech - plavání pro děti předškolního věku a pro školky

Osobní růst Psychoterapie - nápravy úzkostných stavů, poruch spánku Poskytuje - poradenství ve vztazích a výchově - náprava ADHD metodou EEG BIOFEEDBACK (disleksie, disgrafie, ...)

- - angličtina Berounvýuka - anglický jazyk pro dospělé a děti od 6 měsíců - kurzy BABY SIGNS - semináře - vzdělávání dospělých

Prodej - speciální laserová kosmetika Výroba - speciální laserová kosmetika Výroba, prodej a servis - biostimulační lasery Školení pro práci s laserem Prodej - biostimulační lasery Servis - biostimulační lasery Výroba - biostimulační lasery