AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Občanské sdružení: - tábory pro začátečníky - výcvikový kurz pro pokročilé - pobyty na statku i pro celé rodiny - vyjížďky - výlety - celodenní program - výcvik - obsedání koní, ustájení.

Vyšší odborná škola, střední průmyslová škola a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky.

Zajišťuje jazykové kurzy: - angličtina v Anglii, Irsku, Maltě, USA, Jihoafrické republice - němčina v Německu a Rakousku - francouzština ve Francii - španělština ve Španělsku - italština v Itálii - ruština v Rusku a Lotyšsku.

Výuka jazyků: -angličtina -francouština. Překlady a tumočení.

Výklad z karet Kurzy regrese, výkladu karet, Channelingu Psychoterapeutické služby

Jazyková školakurzy - angličtina - němčina - španělština - italština - ruština

E - shop - potřeby pro potápění obleky, kompresory, manometry Škola potápění - instruktor výcvikového systému NAUI, UDI - dovolené na moři cestování za potápěním s instruktorem - individuální kurzy potápění

Prodej - keramika ručně točená a malovaná Výroba - keramika ručně točená a malovaná Internetový obchod - keramika ručně točená a malovaná Keramické kurzy - možnost výuky točení keramiky na školách (Kutná hora, Kolín, Čáslav, Uhlířské Janovice, ...)

Překladatel a tlumočník: -německý jazyk -výuka -soudní ověření.

Teologický seminář církve adventistů sedmého dne Institut teologických studií a vyšší odborná škola teologická a pastoračně sociální

Semináře - rodinné konstelace Čínská medicína