AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby: - výuka tradičního karate. Adresa tělocvičny Základní škola Boženy Němcové 2 412 01 Litoměřice

Služby: - vizážistka Pořádání: - kurzy líčení

Nabídka individuální výuky angličtiny, němčiny, ruštiny, češtiny a italštiny pro firmy, studenty i děti. Příprava k mezinárodním zkouškám a maturitě. Překlady a tlumočení z a do jazyka, i mezi jazyky. Ověřené soudní překlady a soudní tlumočení. Angličtina, němčina, italština, francouzština.

Služby - strategické poradenství - podnikové finance - analýzy podniků a trhů

Kurzy potápění, servis a prodej potápěčské techniky.

Poradenství a semináře na zdraví životní styl.

Zájmové činnosti pro děti, žáky, mládež i dospělé - společenské, estetické, hudební, jazykové, taneční a sportovní - pořádání výletů, táborů a soustředění ZÚ - půjčování kostýmů pro děti a dospělé - vystoupení souborů na akcích - tvořivé dílny pro MŠ, ZŠ a veřejnost - příležitostné akce pro veřejnost (Mikulášská nadílka, Maškarní karneval, ...

Kurzy: - anglický jazyk - fonetika a fonologie angličtiny

Služby: -poradenství se zaváděním systému SAP R/3 -manažerské poradenství -příprava projektů -pořádání školení

Služby: - lektorování v oblasti soft skills, marketingu, finanční gramotnosti a managementu. Výroba: - přírodní svíčky ze včelího vosku.

-Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Přednášky, kurzy - Sebevědomí - Komunikace asertivita - Příprava na přijímací pohovory - Inteligence - Psychologie osobnosti - Zvládání stresu, frustrační tolerance Psychologické poradenství individuální, skupinové, párové, rodinné

Prezentování klasické hudby z období druhé světové války. Produkce děl vězněných skladatelů. Pořádání vzdělávacích přednášek o holocaustu.

Služby: - školení bezpečnost práce požární ochrany - zpracování a vedení dokumentace BOZP a PO**.

Technické prohlídky: - všechny typy vozíků od všech výrobců. Školení: - řidičů všech typů spalovacích akumulátových vozíků - základní a rozšiřovací kurzy - opakovaná roční školení a přezkoušení.

Pronájem: - námořní plachetnice a jachty. Pořádání kurzů potápění a yachtingu.

Rekvalifikační kurzy. Jazykové kurzy. Přípravné kurzy ke studiu.

Příprava na různé druhy zkoušek, včetně zkoušky z maturity a přípravy na VŠ Výuka - ruský jazyk - s rodilým mluvčím pro firmy a jednotlivce

Vypracování - provozní řády kotelen Revize - plynové a tlakové nádoby a kotle Kurzy - topičiškolení obsluh