AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Prezentace na DVD Webové prezentace Školení - informační a komunikační technologie Pořádání - školení - kurzy

Dvůr Sychrov. Pořádání: -semináře osobního rozvoje. -kurzy pro firmy: -mediální tréning. -koučink.

Výuka, překlady, tlumočení: -anglický, německý, francouzský, španělský jazyk. Výuka angličtiny, němčiny, francouzštiny a španělštiny všech úrovní. Nabídka překladatelských služeb.

Služby - překlady, tlumočení - výuka cizích jazyků, angličtina, němčina, francouzština, italština

Studio Relax Sun - manikúra, pedikúra - modeláž nehtů - masáže - kosmetika - solárium - rekvalifikační kurzy.

Služby: - psychoterapeutický výcvik - komplexní vzdělání v psychoterapeutickém směru gestalt terapie

Kurzy, školení - obsluhy strojů - obsluhy fréz - řidiče manipulačních vozíků - řidiče motorových vozidel všech skupin - jeřábníky a vazače - obsluhy pojízdných zdvihacích pracovních plošin - práce ve výškách.

Služby: - fotografie (reportáže, krajina, produktové foto) - grafika (zpracování fotografií do jednoduchých tiskovin - PF, pozvánky.. včetně tisku) - sazba dokumentů (zpracování publikace až po tisk - knihy, kalendáře, almanachy...) - školení na PC (základy PC, programy office, grafika...).

Jazyková škola: - výuka jazyků: - angličtina - němčina - francouzština - ruština - španělština - překladatelské, tlumočnické služby.

Služby: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci a hygiena práce - školení BOZP, PO - požární ochrana - ekologie

Služby: - ekonomika, účetnictví a mzdy - BOZP a PO - koordinátor BOZP. Provozovna pro Moravu: Havlíčkova 409 768 24 Hulín

Ing. Alena Fischerová se zaměřuje na výuku systémů jakosti.

Jan Fojtík se zaměřuje na poradenství v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a na revize jeřábů a zdvihacích zařízení.

Ing. Ivan Bělohlávek se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti ekologie, bezpečnosti práce, managementu kvality, snižování energetické náročnosti a další činnosti pro podporu podnikatelské úspěšnosti.

-Výuka jazyků -Překladatelství - tlumočnictví

Mgr. Radka Gryčová se zaměřuje na výuku jazyků, tlumočení, překlady a moderování akcí v cizích jazycích.

Mgr. Zuzana Čapková se zaměřuje na výuku anglického jazyka, překlady a tlumočení.

Michal Vítámvás se zaměřuje na zvyšování finanční gramotnosti a vzdělávání v oblasti financí a ekonomiky.

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb

Interní audity - audity ověřování systému jakosti Svářečský dozor, kontrola, certifikace, školení Sváření

E - shopy Poradenství - software - hardwarekonzultace - informatika Návrhy, realizace a správa - sítě Doučování - informatika