AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Výukové středisko kurzů: -počítačové kurzy, školení na PC: -operační systémy -Microsoft Office -Internet -Autodesk -Linux a Unix -školení pro práci v zahraničí: -jazykové kurzy, Internet -kurzy kvalifikované obsluhy PC: -programátor, grafika, tvorba WWW stránek.

Justiční akademie. Zabezpečuje vzdělávání osob působících v okruhu působnosti resortu Ministerstva spravedlnosti. Koordinuje činnost s činností soudů, státních zastupitelství a dalších institucí v oblasti vzdělávání Odborné vzdělávání soudců a státních zástupců. Vzdělávání a výchova justičních a právních čekatelů, a dalších osob, u nichž tak ...

Gymnázium Zlín. Studium: -osmileté: -všeobecné -čtyřleté: -všeobecné -sportovní příprava -tělesná výchova. Jazyková škola: -pomaturitní studium: -angličtina -němčina -francouzština -španělština -italština -portugalština -ruština -čeština. Služby: -přípravné kurzy na státní a mezinárodní zkoušky: ...

Služby: -kurz pro budoucí maminky a tatínky -příprava na těhotenství, porod a šestinedělí -cvičení, plavání pro těhotné -hlazení bříška a relaxace.

Kurzy: - účetnictví - daňové evidence. Výuka cizích jazyků.

Nabídka finančního poradenství, vzdělávání a vedení účetnictví: -výběrové řízení -dotační tituly -projekty.

Služby pro školy: -programy primární prevence rizikového chování -adaptační pobyty -školní výlety -vzdělávání pedagogů. Kurzy pro firmy: -asertivní techniky -týmové spolupráce -jak motivovat pracovníky, jak vybrat kvalitní pracovníky -specializační studium pro ŠMP.

CAD, CAM, CAE řešení pro strojírenství, Teamcenter, NX, Solid Edge, Synchronní technologie, Digitální továrna Tecnomatix, Vericut, Magma, modelování, obrábění, verifikace, Inženýrské služby, konstrukční kancelář. Provozovna Žďár nad Sázavou, Strojírenská 16, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel: 565 651 111, fax: 565 651 ...

Služby: -překladatelské, překlady, tlumočnické, tlumočení, výuka, jazykové kurzy: -anglický jazyk -ruský jazyk -německý jazyk -italský jazyk -francouzský jazyk -španělský jazyk Jazykové pobyty, tábory.

Služby: -seskoky padákem -tandemové seskoky -výcvik parašutistů.

Taneční škola. Služby: - taneční kurzy, lekce, semináře: - moderní tanec - sportovní společenský tanec - taneční hodiny pro mládež, dospělé i seniory -pronájem společenských prostor -prodej taneční ubuvi.

Potápěčská škola. Kurzy, výuka: -začátečníci -profesionálové. Prodej: -kompletní potapěčské výstroje -plavek, doplňků. Prodejna: -budovy 25m bazénu - Lázně Zlín. Cestovní agentura - pobyty v Chorvatsku.

Poradenství a komplexní zajištění služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany.

Letecká škola. Služby: - výcvik létání na ultralehkých letadlech.

Výcvik, vzdělávání: -kurzy technického potápění -potápěčské kurzy: Prodej, půjčovna, pronájem: -vybavení pro potápění.

Služby: -překlady a tlumočení: -angličtina, anglický jazyk -jazykové korektury -soukromá výuka angličtiny. Video služby: -profesionální kameraman -video editace -filmové prezentace -dokumentární filmy -videoklipy.

Služby: Pořádání Kurzů masáží: Gua Sha, Baňkování, Masáže pro domácí použití, Masáže proti celulitidě a td.

Kurzy: -plavání dětí od 2 do 6 měsíců ve vanách: -Uherské Hradiště, Veselí, Hodonín -plavání dětí od 6 měsíců v bazénu - kojenci, batolata, předškoláci: -Tečovice, Uherské Hradiště, Staré Město, Uherský Brod, Hodonín, Kyjov.

Aktivní kurzy angličtiny. Jazykové kurzy: -anglický jazyk, angličtina: -pouze 4 studenti ve skupině: -kurz jarní, prázdninový, podzimní -firemní, individuální výuka.

Výuka, kurzy: -angličtina, anglický jazyk: -kurzy různých úrovní -ukázková hodina zdarma -vysoce efektivní komunikativní metoda výuky -víkendové semináře metodologie výuky AJ pro lektory - Certificate in English Language Teaching to Adults (CELTA); University of Cambridge.

Středisko volného času (SVČ). Zájmové kroužky: - pohybové studio Duha - Bečva klub a Bezva klub - estetika a přírodověda - umělecký projev - sport - cizí jazyky - ekologie a rozvoj osobnosti. Pořádání: - tábory.

Kurzy: -jazykové angličtina -pohybové pro děti od 3 let -pohybové pro dospělé -sebeobrana -škola šermu -psychoprofylaxe pro nastávající maminky -taneční Pronájem: -místnosti, sály.