AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.
IMPROVE ACADEMY s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Odblokování páteře, speciální zdravotní masáže, řešení obtíží pohybového aparátu, výhřezy plotének. Rekvalifikační kurzy, poradenská činnost. Služby - reflexní terapie - Dornova metoda.

Plavání rodičů s dětmi Zlínský delfínek. Předností našeho plavání je, že s dětmi plave pouze jedna instruktorka, která zná dobře děti od miminka až po školáka. Organizujeme dopolení plavání pro nejmenší začátečníky, odpolední pro větší děti a samostatné plavce. Malé skupinky dětí zaručují kvalitní a individuální práci s každým dítětem. Za ...

Letiště: - pronájem letadel, letecké snímkování, stanování na letišti - pronájem areálu, pořádání kulturních akcí.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Soukromá jazyková škola. Služby, výuka: -jazykové kurzy: -firemní jazykové kurzy šité na míru -angličtina, španělština, italština, němčina, ruština a nově finština -individuální výuka ONE-TO-ONE -kurzy pro veřejnost -skupiny 4 - 6 studentů -letní kurzy angličtiny ve Valašských Kloboukách. Adresa školy Horní Lideč - Horní Lideč ...

Střelnice. Prodej: -zbraně, střelivo. Oprava, servis, úpravy: -zbraně. Služby: -výcvik a výuka ve střelbě, střelba.

Vzdělávací a poradenská činnost - kurzy s akreditací - koučování - vzdělávání zaměstnanců.

Služby - koučování - strategie, strategické řízení firemních procesů.

Služby - kariérový poradce, - lektor a kouč - kurzy a školení pro firmy.

Školení, semináře, koučing, tréning: - oblast automobilového průmyslu Služby: - audity - analýzy - nápravná opatření - personální služby

Revize, kontroly a zkoušky plynu v průmyslu. Revize, kontroly a zkoušky plynových spotřebičů. Kontroly plynových zařízení. Revize a zkoušky v průmyslu: - rozvody topných plynů - průmyslové plynovody - regulační stanice plynu - snižování tlaku plynů - průmyslové plynové spotřebiče - průmyslové plynové pece - spotřeba plynu spalováním Školení a ...

Účetní a daňová kancelář. Služby: - vedení, zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy - finanční poradenství - zpracování dokumentace pro jednání s peněžními ústavy - kurzy, školení .

Škola Kineziologie světla, Automatická kresba, Diagnostika, Karmické konstelace, Fenomény světla, Meditace světla, výuka Nauky o světle. Nakladatelství CARUSELL - kniha a karty Mandaly uvědomění, kniha a karty Léčivé modlitby světla, kniha O duších a světle, atd. Centrum zdraví CARUSELL - čínská medicína, sebelečení, hlubinné terapie, ...

Dětské centrum nabízí spektrum pravidelných i jednorázových aktivit pro děti. Miniškolička (1 - 5let) Cvičení pro děti. Příměstské tábory (od 3 - 10 let). Provozovna: Podlesí IV/5375, 76001 Zlín tel.: 725693200 - tancování s dětmi - hudební přípravka - hodinové hlídání.

Činnost: - školení řidičů motorových vozíků - servis, oprava manipulační techniky - revize LPG - prodej manipulačních vozíků - prodej náhradních dílů pro motorové vozíky - technické kontroly. INTRA-MT s.r.o Podlesí 534 Valašské Meziříčí 757 01

Školení dělnických profesí: - manipulační vozíky - jeřábníci - vazači - lešenáři - topiči - školení zdravotních hlídek - motorové pily křovinořezy.

Komplexní práce a služby: -požární ochrana PO, požární servis -bezpečnost a ochrana zdraví při práci BOZP.

Výroba, prodej: - protipožární dveře - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - PP zkoušky, certifikace - ocelové dveře. Revize, oprava: - ruční hasicí přístroje - hydranty, doplnění hydrantových skříní.

Manažerka síťového obchodu a marketingu Poradenství v oblasti zdravi a vizáže koordinace svateb, vizážistka barvové poradentví Lektorka, publikování, kurzy, poradenství v oblasti podnikání na mateřské dovolené

Přidej se k nám a zažeň nudu! Realizujeme volnočasové aktivity pro děti, mládež a dospělé: - zájmové kroužky - kluby - tábory - sportovní soustředění - soutěže - akce pro veřejnost.

Kurzy jógy v centru Zlína a jeho okolí. Jóga je vhodná pro muže i ženy každého věku, pomocí jógy můžete ovládat životní energii, své tělo, mysl a emoce.

Výuka jazyků, jazyková škola: - angličtina, - němčina, - španělština, - ruština, - francouzština, - italština, - japonština. Překlady. Pomaturitní studium angličtiny.

Německé jazykové centrum NJC poskytuje skupinovou, firemní i individuální výuku němčiny, dále také překlady a tlumočení z i do němčiny. Naše pobočky se nacházejí v Olomouci, Zlíně a Zábřehu.