AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Přidej se k nám a zažeň nudu! Realizujeme volnočasové aktivity pro děti, mládež a dospělé: - zájmové kroužky - kluby - tábory - sportovní soustředění - soutěže - akce pro veřejnost.

Kurzy jógy v centru Zlína a jeho okolí. Jóga je vhodná pro muže i ženy každého věku, pomocí jógy můžete ovládat životní energii, své tělo, mysl a emoce.

Německé jazykové centrum NJC poskytuje skupinovou, firemní i individuální výuku němčiny, dále také překlady a tlumočení z i do němčiny. Naše pobočky se nacházejí v Olomouci, Zlíně a Zábřehu.

Kavárna a výtvarná dílna: - semestrální výtvarné kurzy pro děti i dospělé - umělecké a řemeslné kurzy pro děti i dospělé - dětské oslavy - aktivity pro děti - kapacita kurzů 12 míst - kavárna 25 míst - rezervační systém na kurzy na webu www.mojedilna.eu.

Poradenská činnost - dotační poradenství - podnikový servis, BOZP, PO - školení zaměstnanců.

Služby - komplexní zajištění BOZP a PO bezpečnost práce a požární ochrana - školení - odborné poradenství.

Jezdectví: - pořádání dětských táborů, letní tábory na koních - vyjížďky na koních.

Ubytovna:, -2 - 4 lůžkové pokoje -sociální zařízení na pokojích nebo na chodbě -vybavené kuchyňky -klubovna s TV. Bazén: - pro veřejnost v soboty 14-19:00 - kurzy plavání kojenců, batolat a předškoláků Finská sauna: - pátky 19-22:00 Zájmové kroužky pro děti: - sportovní střelba - potápění - modelářství

Taneční škola: -pohybová příprava -country tance -folklór -step -mažoretky -moderní tance -pro děti od 3 let. Škola dětských manekýnek. Dětský klub cestovatelů: -dětské tábory (tábory pro děti). Kurzy akreditované MŠMT: -lektor rytmické, pohybové a taneční výchovy dětí a mládeže.

Analýzy vstřikování plastových dílů. Technologický design plastových dílů. Školení: - plastikářská technologie.

Výuka: -kurzy: -angličtina-rodilý mluvčí -němčina -francouzština -italština -ruština -španělština. Služby: -firemní kurzy -individuální studium -překladatelské -všeobecné kurzy -možnost tvorby vlastního rozvrhu -první týden zdarma.

Společnost CVIS Consulting se zaměřuje na komplexní poradenskou činnost a školení v oblasti podnikové informatiky a řízení organizací. Zabývá se rovněž publikační, přednáškovou a výzkumnou činností orientovanou na podnikové informační systémy, strategické, procesní a projektové řízení.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání ...

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Služby na úseku BOZP.

Rodinné centrum - herna pro děti - kuchyňský kout - přebalovací pult - připojení na internet - možnost hlídání dětí - aktivní trávení volného času rodičů s dětmi - tvořivé a vzdělávací programy pro rodiče s dětmi

-Výuka německého jazyka -Firemní kurzy jednotlivců i skupin -Soukromé hodiny

Počítačové kurzy pro začátečníky i pokročilé, zakázková školení pro firmy, individuální konzultace a kurzy. Kurzy pro lidi se specifickými potřebami. Redakční práce pro internetové portály.

Dům dětí a mládeže Slavičín je školské zařízení, které v souladu se zákonem 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, s vyhláškou č. 74/2005 Sb., o zájmovém vzdělávání a se zřizovací listinou poskytuje zájmové vzdělávání. Jeho posláním je především osobnostní rozvoj dětí, žáků a studentů v oblasti ...

Taneční klub. Taneční lekce latinskoamerických tanců salsa, bachata, merengue, kizomba, zouk, west coast swing, ....

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra Pedikúra Nehtová modeláž Rekvalifikační kurzy - Manikérka a nehtová designérka - Prodlužování řas - řasa na řasu Autorizovaná osoba pro manikúru a nehtovou modeláž, ve vyřizování

Komplexní služby BOZP, PO, revize zdvihacích zařízení.

Lyžařská půjčovna Lyžařská školička pro MŠ Bruslení pro MŠ Lyžařský oddíl NORDICA Příměstské sportovní tábory

Kurzy: - plavání dětí od 6 týdnů do 6 let - péče o dítě pro těhotné maminky - masáže pro těhotné - laktační poradna - půjčování odsávaček mateřského mléka a kojeneckých vah - masáže dětí od 2 měsíců do 5 let - kurzy cvičení a manipulace pro rodiče s dětmi od 6 týdnů - kurzy cvičení pro děti od 5 měsíců do 5 let - miniškolička pro děti ...

Lovci podnikavých duchů. Dětské kroužky plné zábavy, zážitků, pohybu, ale i poučení.

Služby: -kroužky pro děti -tábory -víkendové pobyty -pronájem areálu -soukromé akce (pronájem klubovny)