AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Komunitní centrum pro rodinu. Mateřské centrum. Služby: -aktivity pro děti: -cvičení pro dospělé s dětmi, pro děti -herna pro děti -sportovní klub pro děti -taneční a pohybová výuka pro rodiče s dětmi -aktivity pro dospělé, maminky: -taneční skupina DANCE GROUP -počítačový kroužek -Internetová kavárna

Jazyková škola. Služby: -vyuka jazyků: -angličtina, anglický jazyk: -začátečníci -mírně pokročilí -středně pokročilí -obchodní angličtina.

Základní škola praktická a Základní škola speciální Zlín. Vzdělání dětí s kombinovaným postižením: - mentální postižení v kombinaci s tělesným, smyslovým nebo poruchami autistického spektra Aplikacei nejnovějších metod vyučování. Individuální přístup. Speciálně pedagogické centrum.

Kulinářské centrum Chef. - kuchařské kurzy - kurzy vaření, pečení - kurzy přípravy koktejlů

Jazyková škola: -kurzy pro děti -kurzy pro maminky s dětmi (s hlídáním) -kurzy pro mládež a dospělé -výuka jazyků angličtina, němčina, španělština, italština, ruština, francouzština -rodilé mluvčí pro všechny kurzy -firemní výuka jazyku -školení měkké manažerské dovednosti v angličtině

Webdesign Vývoj - zakázkový software Poradenství - software Outsourcing - administrace sítí, serverů, pracovních stanice Školení zaměstnanců - software

Školení, poradenská činnost, poradenství: -požární ochrana -bezpečnost a hygiena při práci -nakládání s chemickými látkami -nakládání s odpady a obaly.

Služby: -překlady a tlumočení: -němčina -angličtina -ruština -italština -výuka: -němčina (specialista na němčinu) -angličtina -AU-PAIR hlídání dětí.

Společnost splňuje normy pro systém řízení jakosti podle ČSN ISO 9002 Akreditovaná zkušební laboratoř č.1211 Normové zkoušky, poradenská činnost při: -diagnostice -přípravě a výstavbě pozemních komunikací a inženýrských konstrukcí. Zkušebna: -zemin, kameniv, asfaltů, asfaltových směsí, vrstev vozovek, betonů, povrchových ...

Výukové středisko kurzů: -počítačové kurzy, školení na PC: -operační systémy -Microsoft Office -Internet -Autodesk -Linux a Unix -školení pro práci v zahraničí: -jazykové kurzy, Internet -kurzy kvalifikované obsluhy PC: -programátor, grafika, tvorba WWW stránek.

Gymnázium Zlín. Studium: -osmileté: -všeobecné -čtyřleté: -všeobecné -sportovní příprava -tělesná výchova. Jazyková škola: -pomaturitní studium: -angličtina -němčina -francouzština -španělština -italština -portugalština -ruština -čeština. Služby: -přípravné kurzy na státní a mezinárodní zkoušky: ...

Služby: -kurz pro budoucí maminky a tatínky -příprava na těhotenství, porod a šestinedělí -cvičení, plavání pro těhotné -hlazení bříška a relaxace.

Služby pro školy: -programy primární prevence rizikového chování -adaptační pobyty -školní výlety -vzdělávání pedagogů. Kurzy pro firmy: -asertivní techniky -týmové spolupráce -jak motivovat pracovníky, jak vybrat kvalitní pracovníky -specializační studium pro ŠMP.

CAD, CAM, CAE řešení pro strojírenství, Teamcenter, NX, Solid Edge, Synchronní technologie, Digitální továrna Tecnomatix, Vericut, Magma, modelování, obrábění, verifikace, Inženýrské služby, konstrukční kancelář. Provozovna Žďár nad Sázavou, Strojírenská 16, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel: 565 651 111, fax: 565 651 ...

Taneční škola. Služby: - taneční kurzy, lekce, semináře: - moderní tanec - sportovní společenský tanec - taneční hodiny pro mládež, dospělé i seniory -pronájem společenských prostor -prodej taneční ubuvi.

Potápěčská škola. Kurzy, výuka: -začátečníci -profesionálové. Prodej: -kompletní potapěčské výstroje -plavek, doplňků. Prodejna: -budovy 25m bazénu - Lázně Zlín. Cestovní agentura - pobyty v Chorvatsku.

Výcvik, vzdělávání: -kurzy technického potápění -potápěčské kurzy: Prodej, půjčovna, pronájem: -vybavení pro potápění.

Služby: -překlady a tlumočení: -angličtina, anglický jazyk -jazykové korektury -soukromá výuka angličtiny. Video služby: -profesionální kameraman -video editace -filmové prezentace -dokumentární filmy -videoklipy.

Kurzy: -jazykové angličtina -pohybové pro děti od 3 let -pohybové pro dospělé -sebeobrana -škola šermu -psychoprofylaxe pro nastávající maminky -taneční Pronájem: -místnosti, sály.

Služby,pořádání: -rekvalifikační kurzy: -masérský pro zdravotnická zařízení -masér sportovní -pedikůra -manikůra -kosmetika -vizážistika.

Služby: - překladatelské - tlumočnické - jazykové kurzy.

Služby: -masáže, masérské, masérka: -klasické -ruční lymfatické -reflexní -detoxikační -medové -baňkování -aromaterapeutické. Masérské kurzy.