Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Kurzy: - účetnictví - vzdělávací program pro účetní.

Přednášeky, semináře a odborná školení

Kurzy - účetnictví - daňová evidence - rekvalifikační kurzy.

Gynekologicko-porodnické ambulance. Doškolování lékařů v gynekologii a porodnictví LEVRET - přednášky - vydávání odborných časopisů - program celoživotního vzdělávání.

Školící středisko, vzdělávání a rekvalifikace: - strážný - strážník obecní a městské policie - pracovník dohledového centra - dispečer pultu centrální ochrany.

Služby: -kurzy nehtové kosmetiky Dodávka, prodej: -gelové barvy -ozdoby na nehty -nástroje

Rodinné služby zajišťují kompletní služby pro rodiny a domácnosti a to od zajištění nové pracovní příležitosti, včetně rekvalifikace, přes pečovatelské služby, hlídání dětí a obslužné činnosti pro rodinu a domácnost až po vyklízení pozůstalostí a nemovitostí po vystěhování.

Služby: -vzdělávací instituce -rekvalifikační kurzy

Vzdělávací, poradenská a personální společnost.

INFORMA - středisko vzdělávání, kurzy a školení: - obsluha zemních a stavebních strojů - obsluha motorové pily, vozíků - lešenář, jeřábník, vazač - obsluha betonáren, mixů a čerpadel - bezpečnost práce - požární ochrana.

Vzdělávací aktivity a projektové řízení. Centrum praktického vzdělávání - odborné kurzy.

Kurzy a semináře. Pro firmy, dospěpé i děti.

Škola celostní a přírodní medicíny KAMATÉ.

Kurzy a semináře pro podnikatele - rekvalifikace, rekvalifikančí kurzy.

Manikúra Kosmetické služby Rekvalifikační kurzy na prodlužování řas.

Služby - počítačové kurzy - jazykové kurzy - rekvalifikace - grafika a tiskoviny - zpracování projektů a dotací EU

Školící centrum - pořádání školení, konferencí, workshopů a odborných kurzů - speciální kurzy pro veřejnou správu, zdravotnictví a školství - IT kurzy - kurzy pro administrátory - manažerské kurzy.

Činnost: -vyžití a plnění úkolů v oblasti zájmových, sportovních a technických činností, -organizováním soutěží, závodů a akcí podle mezinárodních, národních i vlastních pravidel, -školení pro získání zbrojního průkazu, -školení pro získání kvalifikace trenéra sportovní střelby, -školení pro získání zbrojíře v organizacích se zbrojním ...

Služby: - personální agentura s dlouholetými zkušenostmi v oblasti zaměstnání osob se zdravotním postižením - realizace Dny zdraví, kurzy první pomoci, školení a workshopy

Služby: -rehabilitace -praktický lékař -dopravní zdravotní služba -rekvalifikační kurzy -masáže

Služby: -kosmetické služby -kadeřnické služby -vizážistika, barevná typologie -manikúra, modeláž nehtů, pedikůra -masáže -rekvalifikační kurzy s akreditací MŠMT -kadeřník -pedikúra -manikúra -masáž -kosmetika.