Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Pořádání - kurzy - rekvalifikace

Pořádáme vzdělávací a rekvalifikační kurzy..

Služby - psychologické kurzy - psychosociální dovednosti

NCM vzdělávací středisko Vzdělávací středisko funguje od roku 1992 v Brně. Je úzce zaměřeno na kurzy v gastronomii, jak rekvalifikační, tak i specializační. Tyto kurzy provádíme v Brně, ale i po celé Moravě. Kurzy Složitá obsluha hostů Jednoduchá obsluha hostů Barman Příprava teplých pokrmů Příprava minutek Příprava pokrmů studené ...

Rekvalifikační kurzy Brno Kosmetické ošetření pleti Líčení denní, večerní Nehtová manikúra Přístroje na obličej Modeláž nehtů Rychlé a bezbolestné čištění Svatební líčení Kosmetika Mary

Služby: -masérské kurzy Internetový prodej, e-shop: -masérské přípravky -masrérské stoly

Půjčovna rámového, trubkového a pojízdného lešení Pronajímáme tyto druhy lešení: rámové lešení PLETTAC SL 70 a MJ trubkové a pojízdné lešení školení lešenářů.

AGENTURA TIS, spol. s r. o. je vzdělávací a poradenská společnost zaměřená na vzdělávání, rekvalifikace a prohlubování kvalifikace specialistů pro krizové řízení a insolvenci jako jsou insolvenční správci, likvidátoři a dražebníci. Pro tyto odbornosti zajišťuje také poradenské služby. Vzdělávací agentura: - ekonomické poradenství. - ...

Služby: - masáže - kurzy, školení - výuka jazyků

Dodávka: -materiály pro modeláž nehtů. Kurzy: -manikúra. -nehtová modeláž.

Výuka jazyků, překlady, tlumočení. Kurzy: - veřejné kurzy

Svářečská škola: -zaškolovací kurzy -základní kurzy -úřední kurzy dle ČSN* 050710 -úřední kuzry dle ČSN* EN** 287-1 (evropská norma) -pro všechny druhy svařování.

Studio Ally. Rekvalifikační kurzy Permanentní make-up Permanentní řasy Kadeřnictví Nehty Masáže Kosmetika Pedikůra.

Prodej a e - shop - barvy pro airbrush - potřeby pro airbrush pistole, kompresory, barvy, šablony, řezací plotery Kurzy - airbrusch - potřeby pro airbrush (pistole, kompresory, barvy, šablony, řezací plotery, ...)

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků.

Činnost: - jazykové kurzy - školení - účetnictví - realitní činnost

Pořádání odborných vzdělávacích seminářů, především v oblasti práva a ekonomie. Organizování speciálních seminářů na objednávku.

Počítačové služby. IT, PC, HW, SW: -služby a software pro státní správu a samosprávu, školy, rozpočtové a příspěvkové organizace, Gordic" -hardware, software -školení uživatelů (nejlépe přímo na pracovišti uživatele s jeho PC i programy) -instalace software, ekonomický SW -softwarová údržba PC -komplexní služby pro organizace bez ...

Poradenská činnost, školení: -eko-design -základy práce na PC pro seniory

Komplexní služby a poradenství - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana Poradenství - požární ochrana Personální poradenství Komplexní služby - zpracování mezd Odborné kurzy- školení, semináře Komplexní služby - hygiena.

Pořádání - kurzy terapie přitahovacích polí AFT Terapie přitahovacích polí AFT a A4M - kineziologie - reiki - ONE BRAIN

Vyhledávání a výběr vhodných pracovníků do firem. Vedení personalistiky a strategické řízení.

Mateřské centrum. Rekvalifikační kurzy. Služby péče o děti (hlídání dětí, miniškolka).

Služby: -vedení účetnictví -ekonomické poradenství -webdesign -pořádání kurzů