Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Kurzy komunikace v obchodě, managementu: - obchodní dovednosti - manažerské dovednosti - lidské zdroje - rekvalifikace - speciální programy.

PaedDr. Zdeněk Fňukal provozuje masérskou školu se zaměřením na oblast masáží, regenerace, rekondice a zdravotního cvičení.

Služby: -rekvalifikační kurzy pro dřevorubce -základní kurz obsluhy řetězové pily mimo těžbu dříví -kurzy obsluhy řetězové pily - příčné řezy -rozšiřovací kurzy obsluhy řetězové pily -kurzy obsluhy křovinořezu -opakované školení, je zaměstnavatel povinen provádět dle Zákona č. 262/2006 -kurzy sběračů semen a plodů z vysokých stromů -kurzy ...

Ing. Mário Urban provozuje vzdělávací středisko - kurz kvalifikovaného ošetřovatele, zubní instrumentářku, sanitář, masér ve zdravotnictví.

Akademický ústav Karviná, z.ú. svou činností usiluje o růst vzdělanosti občanů, zvyšování kvalifikace a posílení občanských kompetencí a rozvoj osobnosti. Naší hlavní aktivitou je celoživotní vzdělávání. Zaměřujeme se zejména na rekvalifikaci, vzdělávání zaměstnanců a vzdělávání sociálních pracovníků. Dále provozujeme Nízkoprahové zařízení dětí a ...

Společnost ZAHRADA 2000 z. s. je nezisková organizace nabízející aktivity vedoucí ke duševnímu zdraví. Poskytujeme vlastní vzdělávací a rekvalifikační kurzy.

Firemní poradenství Poskytuje - vzdělávání zaměstnanců psychologická poradna

Vzdělávací a výzkumný institut AGEL o.p.s. podporuje vzdělávání, rozvoje zdravotní péče a zdravotní osvěty.

Vzdělávací a poradenská firma T-PLUS. Služby: -poradenské, poradenství -rekvalifikace, kurzy pro dělnické, ekonomické a technicko–hospodářské profese v regionech Zlínského a Jihomoravského kraje: -ekonomické -počítačové -jazykové.

Montessori- vzdělávací rodinné centrum. Programy pro rodiče s dětmi (0-4) Programy pro samostatné děti (3-12) -vzdělávací služby pro rodiče a děti ve věku 0-12 let -vzdělávání dospělých -příměstské tábory -prázdninová školička.

Vzdělávání. Koučink. Psychoterapie. Projekty ESF. Personální agentura.

Vzdělávání manažerů a firem v oblasti manažerského rozvoje a komunikace, obchodní komunikace, obchodní dovednosti. Hotel Golf Garni 13x dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky bude splňovat požadavky nejnáročnější klientely. V hotelu naleznou přátelské prostředí nejenom milovníci aktivního odpočinku, a zejména golfu, ale také rodiny s ...

Pořádání vzdělávacích a rekvalifikačních kurzů a školení zaměřených zejména na praktickou přípravu strážných a detektivů: -speciální příprava pro strážné a detektivní koncipienty -speciální příprava pracovníků bezpečnostní agentury.

Kurzy: - počítačové - fotografické, fotografování - rekvalifikační

Naše společnost Orange Academy plus, s.r.o. je škola jazyků. Výuka jazyků, angličtiny (anglického jazyka.) němčiny, francouzštiny (německého, francouzského jazyka) Kurzy pro děti i pro dospělé- angličtina, němčina, francouzština. Naše škola je akreditovaná MŠMT. Firemní jazykové kurzy, veřejná výuka, konverzace. Příprava na zkoušky PET, ...

Institut zdravého života, kurzy: - instruktor fitness - sportovní výživa - poradce pro výživu - instruktor kondiční chůze Služby: - výživové poradenství.

Masérská škola - kurzy v BRNĚ, THAJSKU, ČÍNĚ - masáže a aromaterapie v těhotenství -CANDLE čokoládové a medové masáže - DORNOVA metoda - havajské masáže - champi - ajuvérdská masáž - jemné mobilizační techniky - klasické relaxační masáže pro laiky - lymfatické masáže pro regenerační maséry - masáže lávovými kameny - ...

Služby, školení: - příprava a poradenství v oblasti ISO 9001 i v návaznosti na dotace - v oblasti poradenské, konzultační a vzdělávací činnosti systémů managementu - poradenství, příprava v oblasti managementu. - školení v oblasti automobilového průmyslu - zajištění vhodných dotačních titulů na celou šíři činnosti.

Wyda s.r.o. jako vzdělávací společnost, poskytuje: - kurzy na klíč pro firemní zákazníky - rekvalifikační kurzy - e-learningové kurzy - vzdělávání pedagogických pracovníků - poradenství v řízení a rozvoji lidských zdrojů - poradenství v oblasti projektů - specializace na vzdělávání osob se středoškolským a vyšším vzděláním které ...

Jazykové vzdělávání. Překlady běžné i soudní (úřední). Manažerské vzdělávání - semináře a workshopy. Poradenství z oblasti interního auditu a řízení kvality ve veřejné správě. Rekvalifikační kurzy. Řízení kvality ve veřejné správě. Strategické plánování, procesní řízení.

Orange Academy s.r.o. pořádá počítačové kurzy, kurzy na počítači, lektorská činnost, ekonomické rekvalifikační, počítačové kurzy jak pro začátečníky, pokročilé i pro seniory.

-Rekvalfikační kurzy v oblasti IT -Návrh a tvorba www -On-line marketing poradenství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných ...