Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Projekce, inženýrská činnost: - čistírna odpadních vod - odpadové hospodářství - budovy pro bydlení, občanská výstavba, průmyslové stavby. Vzdělávací a poradenská činnost.

Prodej, e-shop, eshop: - chůvičky a monitory dechu ANGELCARE - analyzátory pláče. Centrum Via Lucis Pořádání: - vzdělávání v oblasti osobnostního a osobního rozvoje.

Pořádání: - přednášky - semináře - kurzy - rekvalifikace.

Poradenství a konzultace v oblasti: - ochrana utajovaných informací (dříve utajovaných skutečností) - dle zákona č. 412/2005 Sb. atd. - ochrana osob, majetku a informací - systém managementu (řízení) jakosti dle norem ISO - řízení lidských zdrojů. Organizační poradenství. Vzdělávací aktivity včetně lektorské činnosti ve výše uvedených ...

Koučink. Osobní a profesní kouč se specializací na koučování pro osobní i profesní rozvoj. Podpora při hledání směru, při řešení náročných situací, při uvědomění si skutečnosti a při nalézání zdrojů pro naplnění vlastních rozhodnutí. Odborné vzdělání, praxe a členství v ICF, Mezinárodní federaci koučů.

Personální agentura: - personálně psychologické poradenství - profesionální nábor a vyběr pracovníků - školení a výcvikové programy pro řídící pracovníky od mistrů po Top management - personální audit - analýza motivačního klimatu, opinion survey - motivační projekt firmy. Vzdělávací agentura: - školení a výcvikové programy pro ...

Služby: -pořádání kurzů -kurz interierového designu.

Personální agentura. Pořádání: - semináře a kurzy.

Služby: - hlídání dětí - úklidy domácností, žehlení - péče o seniory a domácí mazlíčky. Pořádání: - kurzy pro animátory volného času, teoretická a praktická výuka.

Vzdělávání, poradenství: -v oblasti náhradní rodinné péče -programy občanských aktivit (tolerance) -programy pro neziskové organizace, firmy apod.

Poradenské, výzkumné, vzdělávací a tréninkové aktivity, vedoucí k rozvoji lidských zdrojů firem v rámci programů vnitropodnikového a celoživotního vzdělávání, orientovaných převážně do oblasti tzv. měkkých dovedností. Obchodní a zprostředkovatelská činnost.

Služby, práce: -rekvalifikační kurzy na vysokozdvižný vozík -školení VZV.

Rekvalifikační kurzy: -ekonomická, daňová a právní problematika.

Služby: -krupiérské kurzy -škola krupiérů

Vzdělání, rekvalifikace, rekvalifikační kurzy: -účetnictví, daně podnikatelských subjektů -účetní a daňový poradce podnikatelů -zákoník práce a mzdová problematika. Služby: -daňové poradenství -auditorské služby -účetnictví. Sídlo firmy: Žižkova 542, 664 62, Hrušovany u Brna

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Výhradní prodejce: -profi solária Luxura -domácí solária Hapro, UV zdroje max Light. U nás koupíte solární kosmetiku, kosmetiku na tlumení projevů celulitidy a dezinfekci na solária. Pořádáme kurzy, rekvalifikace pro provoz solárií.

výuka účetnictví a daní, zpracování účetnictví a daňové evicence

Pořádání: -kurzy, školení, rekvalifikace: -firemní vzdělávání -projektová činnost -agentura práce -outdoor -team building -účetnictví -poradenství -obchodní zástupce -průvodce cestovního ruchu -pečovatelka o děti -sociální pracovnice -jazykové kurzy -počítačové kurzy Autorizované tréningové ...

Pořádání: -kurzy, školení, rekvalifikace: -firemní vzdělávání -projektová činnost -agentura práce -outdoor -team building -účetnictví -poradenství -obchodní zástupce -průvodce cestovního ruchu -pečovatelka o děti -sociální pracovnice -jazykové kurzy -počítačové kurzy Autorizované tréningové ...

Činnost: - dotační poradenství - zlepšování vnitrofiremních procesů - optimalizace výrobních procesů - snižování nákladů - analýzy SWOT - školení hard, soft skils.

Vzdělávací zařízení. Služby, rekvalifikační kurzy: -kosmetické služby -pedikúra -manikúra -modeláž nehtů -vizážistka -barevné poradenství.

Činnost: - kurzy pro zdravotnický personál - kurzy první pomoci pro školy, firmy - nákup a prodej zdravotnického materiálu.