Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Služby - rekvalifikační kurzy (administrativní pracovník) - kurzy pro úředníky - individuální koučink.

Projekce: - zpracování informací - výpočetní technika Poskytování software: - prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programů na zakázku Školící činnost - výpočetní technika - programové vybavení

Provádíme vzdělávací činnost na území MS kraje. Podnikům zajišťuje vzdělávání, školení a rekvalifikaci v oblasti svařování, pájení, řezání kovů.

Střední škola automobilní, Krnov je státní školou, poskytující středoškolské vzdělání a také vzdělávání v učebních oborech. Žáci si u nás po zdárném ukončení základní školy mohou vybrat studium v oboru Autotronic, Doprava a logistika, Technická administrativa nebo se zaměřit na učební obor Mechanik opravář motorových vozidel. Sídlíme na adrese ...

Služby - akreditované rekvalifikační kurzy v oboru účetnictví.

Sportovní školící středisko. Vzdělávání dospělých, vzdělávací projekty. Rekvalifikační a kvalifikační kurzy: - Ošetřovatelka - Všeobecný sanitář - Zubní instrumentářka - Zdravotnický asistent - Pracovník sociální péče (pečovatelka) - Pracovník sociální péče se zaměřením pro osobní asistenci.

Rekvalifikační kurzy v oblasti účetnictví, mezd a daňové evidence, všechny vzdělávací programy akreditovány MŠMT. Odborné kurzy a semináře, účetní služby a poradenství.

Vzdělávání dospělých: - rekvalifikační kurzy - motivační programy - Akademie 3. věku - pronájem učebny

Pořádání kurzů, rekvalifikace, vzdělávání. Zprostředkování zaměstnání a poradenství pro trh práce.

Školení, rekvalifikační kurzy: - revize a kontroly el. nářadí a elektrospotřebičů. Elektrorevize. Školení a zkoušky revizních techniků.

Akademie Jana Ámose Komenského. Škola: - jednoleté pomaturitní jazykové studium - rekvalifikační kurzy - vzdělávací programy.

Rekvalifikační kurzy: -obsluha osobních počítačů -správce počítačové sítě -účetnictví -daňový poradce-metodik -bezpečnostní technika, BOZP -jazykové kurzy-angličtina, němčina a další -řízení lidských zdrojů, personalistika.

Akreditované rekvalifikační kurzy, zájmové kurzy, přednášky, semináře, projekty (zpracování, řízení, administrace), vzdělávací programy i pro znevýhodněné skupiny obyvatel. Rekondiční a regenerační služby

Poradenství, vzdělání. Rozvoj lidských zdrojů v neziskovém sektoru, zlepšování zaměstnatelnosti ohrožených skupin obyvatel, podpora rozvoje obcí, měst a regionu.

Vzdělávací a poradenská agentura. Pořádáme kurzy, školení, rekvalifikace. Akreditované rekvalifikační kurzy DTO CZ: .Administrativní pracovník / pracovnice .Daňový specialista .Kosmetika (Kosmetické služby) .Manažer lidských zdrojů .Manikúra a pedikúra včetně nehtové modeláže .Manipulace se zbožím a materiálem .Masér .Mzdové ...

Vzdělávací programy, školení, semináře, kurzy: -manažérská příprava, semináře definování vzdělávacích potřeb, trénink dovedností -počítače, PC**, počítačové programy -profesní příprava obsluh technických zařízení a strojů -rekvalifikace -výuka jazyků (německy, anglicky, rusky, španělsky), překlady, tlumočení -odborná ...

Vzdělávací a poradenské služby. Agentura práce.

Zpracování - daňová přiznání Výuka - účetnictví Vedení - účetnictví - mzdy

Vzdělávací zařízení: - profesní i osobní rozvoj - coaching - firemní terapie.

1. Poradenství - sociálním služby: Centrum pro rodinu a Občanská poradna 2. Vzdělávání - pro pedagogy a sociální služby

Poskytování vzdělávacích služeb pro dospělé (andragogika, školení, semináře, vzdělávání, kurzy, tréninky, rozvoj).

Institut Zdravé Pleti Rekvalifikace, kurzy: - kosmetika. Kosmetické služby, kosmetický salón. Rehabilitační, rekondiční a relaxační masáže.

Kurzy - sebeobrana - instruktoři sebeobrany - kvalifikace pro bezpečnostní služby

Profesní a manažerské vzdělávání. Kurzy, rekvalifikace, vzdělávání: - jazykové, účetní, strojníků, jeřábníků, BOZP. Poradensví v oblasti personálního rozvoje.

Kadeřnictví Manikúra - nehtová modeláž Pedikúra Masáže Rekvalifikační kurzy, školení - pedikúra, manikúra.