Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Poradenská a vzdělávací agentura. Služby: - vzdělávací programy a autorizované semináře IBSA-STRUKTOGRAM a TRIOGRAMM - manažerské dovednosti a techniky - trenérské, lektorské a prezentační dovednosti - poradenství v rámci výběrových řízení - učení efektivní týmové komunikace - řízení podle cílů. Komplexní vzdělávací programy pro ...

Pořádání kurzů: - účetnictví, daně - mzdy, personalistika - marketing - počítače. Sídlo: - Praha, Nám.14. října 1307/2.

Školení: - BOZP - bezpečnost a ochrana zdraví při práci - hygiena práce - požární ochrana. Zpracování Prohlášení o shodě. Revize: - elektro - hromosvody - hasící přístroje, hydranty - tlakové a zdvihací zařízení. Výkon koordinátora BOZP.

Svaz účetních. Nabídka školení a certifikace v oblasti účetnictví a daní.

Vzdělávací agentura, vzdělávání: - příprava lidských zdrojů - školení, kurzy, rekvalifikace - školení managementu, zaměstnanců.

Školení, semináře, přezkoušení: - vyhláška 50/1978 Sb. - montér plynových zařízení - elektro - revizní a elektroinstalační práce.

Kurzy: - ekonomické - daňové - účetní - finanční - právní - dlouhodobé rekvalifikační kurzy - celorepubliková působnost.

Intenzívní kurzy, rekvalifikace, výuka: - počítačová grafika a CAD systémy - školení pro správce počítačových sítí - školení manažerů a ekonomů firem - účetnictv í -jednoduché, podvojné. Testování, certifikace.

Výuka, školení a periodické zkoušky svářečů ve všech metodách svařování Svařování litiny, hliníku, mědi, chromniklu a železa.

Centrum vzdělávání a poradenství: - vzdělávací programy pro dospělé - e-learning - vzdělávání pro dlouhodobě nezaměstnané - motivační kurzy - rekvalifikace. Poštovní adresa: - Chářovská 54, Krnov.

Www na zakázku Počítačové poradenství Počítačové školení

Kurzy - rozvoj osobnosti a komunikace - sebepoznání a komunikace v pomáhajících profesích - trénování paměti Pomoc při řešení problémů, konfliktů a nedorozumění v partnerských, rodinných vztazích, při narušené komunikaci, násilí v rodinách - pomoc při výchovných obtížích, problémech, pocitech životní i pracovní nespokojenosti

E - shop - bižuterie z minerálů, skleněná - malovaná trika, hedvábné šály - sklo a skleněné dekorace malované vitrážovou technikou - minerály - knihy a karty - dárky "kurzy, semináře, přednášky - Práce s vlastním energetickým zdrojem - Harmonizace vztahů - Milost jako hnací síla roku 2012 - ...

Dodávka - kancelářský materiál Dodávka - pracovní stanice Realizace - webové prezentace - grafické bannerypodpora při provozu Správa a podpora ICT - komplexní zajištění provozu IT - trvalý monitoring síťového provozu - vzdálení správa a systémová podpora - lokální řešení provozních událostírealizace - ...

Cestovní agentura - zájezdy do zahraničí Letenky Pořádání - vzdělávání - kurzy - semináře

Školení řidičů na vysokozdvižné vozíky

Školicí středisko v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce: - odborná a konzultační pomoc - zpracování technických zpráv požární ochrany k projektům.

Prodej - přípravky WELLA SP - keratinové kůry GS s juvexinem Kadeřnictví - dámské - pánské - dětskékompletní péče o vlasy - stříhání - barvy - melíry - kůry Školení - WELLA v Praze - střihy Londýn (firma VIDALL SASSOON)

Pořádání - kurzy - školení - včetně lektorské činnosti

Kurzy - orientální tance Taneční semináře Pořádání - taneční vystoupení