Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Účetní kancelář: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy a personalistika - ekonomické poradenství - semináře, školení, rekvalifikace.

Nehtové studio: -gelová modeláž -klasická manikúra -japonská manikúra P.Shine -teplé parafínové zábaly -lakování a zdobení nehtů. Prodej: -profesionální nehtový materiál. Rekvalifikační kurzy: -manikúra -modeláž nehtů.

Vydáváme odborné publikace ELEKTRO V PRAXI : - školení a vzdělávání pracovníků - školení na provádění revizí a kontrol - odborné semináře Opravy, údržba, rekonstrukce: - elektrické zařízení pro těžbu a zpracování štěrkopísku.

Jsme vzdělávací agentura s akreditací Ministerstva školství, e-learning, daňové a účetní poradenství. Studium, vzdělávání: - vzdělávací agentura - odborné vzdělávání dospělých - daňové a účetní poradenství - rekvalifikace - školení - profesionální lektoři - individuální školení - učebny jsou vybaveny moderním IT vybavením, internetem, ...

Softwarový audit Softwarové poradenství Školení - výpočetní technika

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Výuka kurzů: - výpočetní technika - vedení podvojného účetnictví - likvidátor obchodních firem.

Vzdělávací centrum: - rekvalifikační kurzy (účetnictví, výpočetní technika, jazykové, nemčina, angličtina, anglický jazyk, německý jazyk) - podnikové vzdělávání.

Produkty a marketing FLP. Dětské fitness pro děti a rodiče. Fitness, výživa, regenerace.

Kosmetické studio. Permanentní make-up. Rekvalifikační kurzy kosmetiky a permanentního make-upu s akreditací MŠMT.

Vydavatelství. Tvorba reklamy. Nabídka školení a vzdělávání.

Akreditované kvalifikační kurzy vizážistiky a barevné typologie. Vizážistické a stylistické poradenství. Barevná typologie. Rekvalifikační kurz - oboru kosmetických služeb.

Vzdělávací Středisko GAS Olomouc: - revize - zkoušky - školení

Svářečská škola. Školící a poradenská činnost v oblasti svařování.

Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb školám.

Agentura pro výchovu a vzdělání.

Rekvalifikační kurzy. Studium při zaměstnání. Profesní vzdělávání.

Školící agentura: - počítačové kurzy - rekvalifikace - prodej odborné literatury - prodej použité výpočetní techniky - softwarové poradenství - kurzy individuálně nebo v místě zaměstnání.

Služby: - rekvalifikace, kurzy, školení - kurzy personalistiky a personální agendy - kurzy ekonomiky a podnikání - kurzy účetnictví. Provozovna: - Olomouc, Masarykova 8 - tel.:585226657.

Pořádání - odpolední kroužky pro děti Výuka angličtiny - s rodilým mluvčím - pro děti i dospělé - v našem jazykovém centru i v MŠ, ZŠ, firmách - projekty spojené s EU, krajem Doškolování učitelů

Vzdělávací aktivity: - akreditované kurzy, které jsou zaměřeny na základy podnikání a počítačové dovednosti. Detašované pracoviště: - 772 00 Olomouc, Březinova 7.

Pořádání - konference Golfové turnaje Pořádání - školení - semináře Zajišťují - firemní a společenské akce - módní přehlídky - hostesky

Lektorská a výuková činnost - předškolní jazykové kurzy Lektorská a výuková činnost - předškolní hudební programy

Astrologie Kurzy - angličtina a španělština sugestopedickou metodou Kurzy - Reiki všech stupňů - Bachova květová terapie

Výuka - německý a anglický jazyk Pořádání - vzdělávací projekty i pro mimoškolské organizace a pro širokou veřejnost - školení z různých oblastí