Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Informace a služby pro zahraniční cestovní kanceláře a turisty směřující do Prahy a celé České Republiky.

Nabídka víkendových jazykových kurzů angličtiny a němčiny s různými stupni pokročilosti.

Incentivní akce, konference, firemní prezentace, školení, semináře.

Sdružení pracovníků dezinfekce, dezinsekce, deratizace zajišťuje kvalifikační kursy, vzdělávání, organizuje semináře a školení. Vydává Zpravodaj DDD.

Vzdělávací a poradenská společnost. Firemní kurzy: -management -řízení lidských zdrojů -osobnost efektivního managera -marketing -profesionální prodejní dovednosti -nákupní oddělení -asistentky, sekretářky -prezentační a lektorské dovednosti -osobní rozvoj -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -požární ochrana.

NAKLADATELSTVÍ ÚČETNÍ A DAŇOVÉ LITERATURY VELKOOBCHOD - MALOOBCHOD - PRODEJ Prodejna nakladatelství BILANCE Vlkova 20, Praha 3 - Žižkov (v blízkosti VŠE). Prodejna přemístěna do dvora Otevírací doba : pondělí až pátek 9 - 16 hod.

Nabídka IT kurzů a licencí k softwaru pro modelování, správu podnikové architektury. Procesní řízení.

Masérská škola pořádjící rekvalifikační masérské kurzy s akreditací MŠMT ČR. Základní masérský kurz Sportovní a rekondiční masáž a další kurzy masáží: baňková masáž - baňkování, reflexní terapie, Havajská masáž, hotstones, masáž lávovými kameny, Thajská masáž, Čínská tlaková masáž, manuální lymfodrenáž, lymfatická masáž, mikromasáž očního okolí, ...

Dodávky: - účetní software, programy pro účetnictví. Školení a semináře

Počítačové služby: - počítačové kurzy a školení, - programování na zakázku, - informační systémy, - webové prezentace a aplikace.

Vydavatelství. Vzdělávací činnost. Vedení účetnictví.

Distribuce, prodej, školení, servis: -CAD/CAM software GibbsCAM. Rekvalifikační kurzy: -obsluhy CNC obráběcích strojů.

Aktivity centra DYNAMIK: - informační a poradenská činnost - tvorba a úprava vzdělávacích programů - vzdělávání budoucích lektorů - vzdělávání s komponentou IT - mezinárodní školicí programy.

Nabízíme služby z oblasti školení, poradenství a lidských zdrojů.

Nabídka seminářů pro mzdové účetní, personalisty a právníky v oboru: mzdy, nemocenské a důchodové pojištění.

Školení pro vizuální kontrolu svarů podle evropských norem

TM TRADE spol. s r.o. je firma, která se zabývá vzděláváním v oblasti výpočetní techniky, tvorbou informačních systémů.

Vzdělávání pro finanční instituce, soudní znalce, realitní kanceláře a jiné v oblasti finančních a kapitálových trhů, stanovení ceny.

Pořádání seminářů a kurzů na témata spojená s budováním kariéry mužů i žen a jejího slaďování se soukromým životem, pořádání kulturních aktivit, provádění empirických šetření a výzkumů.

Jsme činní v České republice, Německu a Rakousku. Naši vedoucí pracovníci mají dlouholetou zkušenost ve vývoji seminářů. Naše tréninky a simulace zohledňují firemně specifické a kulturní zájmy našich zákazníků. Pro naše trenéry je "celoživotní vzdělávání" realitou. Jsou členy nejrůznějších svazů a asociací a tyto mezinárodní zkušenosti ...

ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ : - Obchodní právo - Občanské právo - Pracovní právo - Rodinné právo - Pozemkové právo - Developing - Servis pro cizince

Nabídka komplexních služeb v oblasti vzdělávání a lidských zdrojů.

VZDĚLÁVÁNÍ - KURZY - SEMINÁŘE Kategorie kurzů : - Účetnictví a daně - Neziskový sektor - IAS / IFRS - Finanční řízení - Management a marketing.