Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Vzdělávací agentura. Pořádání seminářů, poradenská činnost v oblasti obchodu, managementu, obchodu, komunikace a týmové spolupráce: - personální audit - definování vzdělávacích potřeb - vzdělávání, školení, semináře - otevřené, uzavřené kurzy - trénink dovedností - odborné semináře - komplexní zastřešení vzdělání - konzultace ...

Poskytování praktických kurzů, školení a training v oborech právo, logistika a procesní řízení.

Rekvalifikační kurzy kosmetiky, manikúry.

Specializované programy firemního vzdělávání, tréninky manažerských, komunikačních, obchodních a prezentačních dovedností na míru, koučinky a další rozvojové aktivity, specializované kurzy pro zákaznický servis.

Masérská škola poskytuje masérské kurzy s akreditací MŠMT, rekondiční masáž, čínská tlaková masáž, reflexní terapie, manuální lymfodrenáž, kurz thajská masáž, havajská masáž, baňková masáž, hotstones, mikromasáž očního okolí. Nabízíme obchodní prodej masážních olejů, masážních baňěk, skládacích masérských stolů a pomůcek pro maséry a terapeuty.

Vzdělávání v oblasti aerobiku, fitness a wellness. Hlavní vzdělávací program. Mezinárodní škola Fisaf akreditovaná Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR a garantovaná celosvětovou mezinárodní organizací FISAF (Mezinárodní federace sportu, aerobiku a fitness). Kurzy dle mezinárodního vzdělávacího programu FISAF pro širokou ...

DYKsoft se profiluje jako česká samostatná softwarová firma poskytující kompletní služby v oblasti Internetu a to včetně školení a kurzů, které mají napomáhat k eliminaci digital divide a obecně přispívat ke zvyšování počítačové gramotnosti. Ovšem hlavní těžiště působnosti je ve tvorbě a správě webových aplikací všech rozměrů a náročností. ...

Kosmetické studio: - rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT - kadeřnictví - prodlužování vlasů - manikúra - nehtová modeláž - pedikúra - kosmetika - líčení - masáže - thajské masáže. Příjemné prostředí a dokonalá relaxace v moderním studiu za bezkonkureční ceny. Péči o vlasy provádíme s kvalitní vlasovou kosmetikou od firmy ...

Rekvalifikační kurzy: - kosmetika - kadeřnictví - manikůra, pedikůra, masér.

Nabídka rekvalifikačních kurzů pro jednotlivce i firmy

Vzdělávací agentura VOX. Vzdělávací programy (kurzy) v oblastech: - veřejné vzdělávání - vzdělávání na zakázku. - manažerské vzdělávání. Obory: - právo - daně - účetnictví - finance - ekonomické a finanční vzdělávání - personalistika a mzdy - manažerské vzdělávání - mezinárodní účetní standardy - neziskový sektor - ...

Nabízíme tyto služby: - školení, kurzy, semináře - zajišťování - konference - outdoorové akce a firemní párty - rekvalifikační kurzy s certifikáty a s akreditací MŠMT ČR - škola profesionálních hostesek - vizážistická škola.

Personální, organizační a ekonomické poradenství, obousměrné překlady a tlumočení, vedení odborných kursů, školení a vzdělávacích akcí.

www.doucovaniucetnictvi.cz se zabývá pořádáním kurzů z oblasti účetnictví a daní. Od konkurence se lišíme především tím, že naše kurzy jsou zaměřeny především pro začínající podnikatele, účetní a studenty. Dále poskytujeme služby z oblasti soukromé výuky účetnictví (především doučování studentů), ale i odborných účetních a daňových konzultací.

Nabídka: - psychologické poradenství pro jednotlivce a organizace - školení - workshopy - tréninky - lektorování psychologických kurzů.

Činnost: - poradenství v oblasti živých her - pořádání rekvalifikačních kurzů krupiér a speciálních krupiérských kurzů v ČR - výroba a prodej vybavení pro casina - odborné potahování stolů - provozování mobilního casina - zprostředkování krupiérů pro krátkodobé i dlouhodobé práce

Jsme autorizované školicí středisko firem Microsoft, Autodesk, Adobe, Corel. Nabízíme počítačové rekvalifikace a školení pro firmy i veřejnost, certifikované kurzy, testy a certifikace ECDL, Prometric, manažerské vzdělávání, účetnictví, foto kurzy.

Společnost vznikla za účelem integrace nových poznatků z atraktivních oborů a přístupů ve vzdělávání a rozvoji dětí i dospělých ve 21. století, kterými jsou koučování (koučink), systemické přístupy, Neurolinguistické programování (NLP) a Ericksonský přístup (hypnóza a sugesce). Cílem je nabídkout širokou škálu nástrojů pro rozvoj sebe i ...

Školící středisko. Pronájem: - konferenční prostory - školící prostory. Pořádání: - otevřené kurzy (kurzy první pomoci, výtvarné kurzy).

Pořádáme kurzy a zkoušky cestovního ruchu, kurzy a zkoušky pro průvodce Prahou - kurzy pro pracovníky cestovních kanceláří, hotelů a informačních center - rekvalifikační a doškolovací kurzy. - školení přesně dle Vašich požadavků.

Provádění epilace celého těla orientální metodou. Nabídka kadeřnických a kosmetických služeb, rekvalifikačních kurzů péče o pleť a masáží.

Autorizovaný dovozce profesionální kosmetiky pro kosmetické salony. Nabídka kurzů a školení.

Provádění zkoušek a kvalifikací svářečského personálu.

Rekvalifikační kurzy: - kosmetiky - kadeřnictví - manikúry - nehtové modeláže - pedikúry - masáží - vizážistiky - rekvalifikační kurz pečovatel - kurzy kreslení na tělo - naplétání copánků.

Služby pro zdraví a krásu. Sdružení spolupracujících profesionálů z oborů služeb: image, make-up, maskér, vizáž, styl, vlasy, účesy, kosmetika, nehtový design, pedikúra, móda, foto, modeling, bodypainting, optika, plastická chirurgie, dermatologie, psychologie. Pro jednotlivce připravujeme různé semináře, kurzy a rekvalifikace v oborech: - ...