Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Psí škola: - kurz základní poslušnosti - nácvik obran - příprava psů na bonitace, výstavy, zkoušky - sportovní výcvik - základní poslušnosti bez majitele s ubytováním - příprava psa na zkoušky s ubytováním - aktivizace psa k hlídání domu a jiných objektů.

Lektorská činnost - vůdce malého plavidla - počítače Poradenství - zpracování a realizace projektů z operačního programu vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK)

Pronájem prostor pro: - narozeninové párty - oslavy. Pořádání: - kurzů kreativního tvoření pro děti i dospělé. - akcí pro děti. Půjčovna masek.

Výroba, prodej, e-shop - sportovní dresy E-shop - hokejové vybavení - výstroj, brusle, hokejky Elitní hokejové škola, hokejové centrum.

Víte, že můžete trénovat svůj mozek tak, jako trénujete své tělo, a zlepšit tak jeho výkon, zdraví a pohodu? Pokud vás to zajímá, pak byste měli navštívit firmu EEG Institut s.r.o., která je certifikovaným partnerem a specializuje se na technologii EEG Biofeedback a Biofeedback. Tato technologie vám umožní vidět a ovlivňovat svou mozkovou aktivitu ...

Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o. poskytuje nadstandardní vzdělávání v oblasti klasické i postklasické homeopatie. Studium je koncipováno jako tříleté víkendové, vždy jeden víkend v měsíci. Kurzy probíhají ve městech Praha a Brno. Sídlíme v Kamenném Újezdu. Škola klasické homeopatie, výuka, kurzy, studium: - klasická homeopatie - ...

Barmanské služby, koktejl párty, barmanská show, řízené degustace, škola míchání. Školíme i personál. Zkušenosti od roku 2004.

Dvůr Sychrov. Pořádání: -semináře osobního rozvoje. -kurzy pro firmy: -mediální tréning. -koučink.

Umělecké soustružení dřeva.- Zakázková výroba - soustružené výrobky ze dřeva. Kurzy soustružení dřeva a zážitkové soustružení.

Cizí jazyky - angličtina, němčina, ruština, italština, francouzština, španělština, kurzy, výuka Rekvalifikační kurzy: -daňová evidence příjmů a výdajů -podvojné účetnictví -daňová evidence a podvojné účetnictví -nespecifický kurz pro absolventy středních škol -ekonomický pracovník -základy obsluhy PC -daňový referentů. Účetní ...

Firma zajišťuje konzultace v oblasti obchodování s kryptoměnou. Vzdělávání v oboru IT pro firmy i jednotlivce.

Služby: - fotografie (reportáže, krajina, produktové foto) - grafika (zpracování fotografií do jednoduchých tiskovin - PF, pozvánky.. včetně tisku) - sazba dokumentů (zpracování publikace až po tisk - knihy, kalendáře, almanachy...) - školení na PC (základy PC, programy office, grafika...).

Kurzy, školení: - etiketa - etiketa stolování, oblékání - obchodní etiketa, etiketa pro manažery - etiketa písemné a elektronické komunikace.

Společnost HUSPOL group s.r.o. je specialistou na výrobu a prodej kynologických potřeb pro sportovní i služební kynologii - v našem eshopu si vyberete potřeby pro figuranty, vodítka, rukávy, návleky a další druhy pomůcek. Snažíme se, aby výcvik vašeho čtyřnohého přítele byla radost. Na výrobě a testování námi vyráběných kynologických pomůcek ...

Michal Vítámvás se zaměřuje na zvyšování finanční gramotnosti a vzdělávání v oblasti financí a ekonomiky.

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb

ACTIVITY INSTITUT z. ú. je vzdělávací, sportovní a zájmovou neziskovou organizací, která se specializuje na rozvoj a výuku systému univerzální sebeobrany. Poskytujeme: - cvičení bojových umění - profesní kvalifikační a rekvalifikační vzdělávání - prevenci před zločinem ve společnosti - činnost krizového centra obětem trestných činů.

Mgr. Petr Kašuba poskytuje služby: - tandemové lety - let tandemem - tandem paragliding.

Kurzy, výuka: - inline bruslení - bruslení na kolečkových bruslích

Kurzy, školení: - komunikace - osobní růst - etiketa a vztahy - manželství a rodina