Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Výroba dronů pro průmyslové využití. Prodej - robodrony - termokamery a multispektrální kamery. Služby - výcvik pilotů UAS Robodrone Management - Praha U Pekařky 484/1A 180 00 Praha 8 - Libeň Výroba - Olomouc Střední novosadská 87/53 779 00 Olomouc - Nové sady

IT školení a konzultace, modelování a vizualizace. -CAD -grafika -vizualizace -office -databáze

AWA Relaxační centrum Brno (Dům u Kamenné panny): -solné (solná) jeskyně ADAM a EWA (18 lůžek) -solná jeskyně EWA pro děti s pískovištěm a televizí -solná jeskyně ADAM pro dospělé. -šungitová komnata -masáže, masérské kurzy -fotoepilace -fotoomlazení -pedikúra -kosmetika -kosmetický laser -goji Ramissio -EEG biofeedback -EEG ...

Služby: -související s provozem horkovzdušných balónů a vzducholodí -reklamní a vyhlídkové lety balónem -škola pilotů horkovzdušných balónů -společenské a sportovní akce -reprezentace ČR na mezinárodních akcích Maloobchod, prodej: -horkovzdušné balóny.

Tomáš Prokeš se zaměřuje na výživové poradenství a realizuje kurzy zdravého životního stylu a osobnostního rozvoje.

Prodej, e-shop - vše na sushi - japonské potraviny a čaje. Catering - sushi catering u vás doma nebo ve firmě. Kurzy sushi - kurzy pro začátečníky i pro pokročilé - teambuilding. Provozovna Bistro Prameniště - adresa: Špitálka 37, 602 00 Brno.

Education for Third Millennium Institute s.r.o. se zabývají výukou CNC programování na technických školách. Výuka CNC programování za pomoci CNC simulátorů přináší řadu výhod pro žáky, učitele i jejich školy. Jednoduše pochopitelné rozhraní CNC simulátorů MTS TopTurn a TopMill nabízí řadu funkcí, které urychlují učení.

Taneční studio - taneční kurzy - výuka tance.

Služby: - instruktorské kurzy lyžování, snowboardingu - freestyle snowboarding a freeskiing Půjčovna: - komplety lyžařského a snowboardového vybavení - lyže - snowboardy Kancelář, půjčovna: Horský Hotel Červenohorské sedlo

Institut zdravého života, kurzy: - instruktor fitness - sportovní výživa - poradce pro výživu - instruktor kondiční chůze Služby: - výživové poradenství.

Služby: - přípravné kurzy k přijímacímu řízení na vysokou školu.

Služby - výchovné programy do základních i mateřských škol.

MAMICENTRUM s.r.o. se zaměřuje na prodej kočárků, kojeneckého zboží, drogerie a olejů a provádí kurzy cvičení pro těhotné, masáže a vedení porodu.

Enemy s.r.o. se zaměřuje na technické služby týkající se ochrany majetku a objektů, výuku první pomoci a zdravotní dohled na pořádaných akcích.

Jsme nezisková organizace, která přispívá k fyzickému, duševnímu i duchovnímu rozvoji dětí a mládeže, stavíme na pedagogickém systému Dona Boska a chceme být dětem průvodci na cestě k dospělosti. V našem středisku nabízíme řadu zájmových kroužků a sportovních aktivit. Pořádáme také letní tábory. Možnost pronájmu volejbalového, nohejbalového, ...

Renovace nábytku, Prodej renovovaného nábytku a renovace nábytku na míru. Pořádání workshopů pro začátečníky, kutily i profesionály v oblasti renovace. Kavárna v Mikulově.

Dream Dive s.r.o. se specializuje na potápěčské kurzy, servis a půjčování souvisejícího vybavení a provozuje e-shop s potápěčským vybavením.

IT školení: -kancelářské aplikace, počítačové vývojářské kurzy, programátorské kurzy, akreditovaná školení a individuální konzultace s IT odborníky, -v případě zájmu jsme schopní zabezpečit i manažerské a jazykové kurzy u našich partnerů, -vlastníme mobilní počítačovou učebnu. Místo: po celé ČR i v Evropě - přímo u vás, ať už jste ...

Organizujeme kurzy florIstiky po celé ČR. Pomůžeme Vám se stát profesionálním a úspěšným floristou. Učíme kreativně aranžovat a vázat květiny v praxi i teorii.

Kursy batolecího-baby plavání v příjemném prostředí bazénu v Hrušovanech nad Jevišovkou. Kurzy jsou určeny pro děti od 1-3 let.

Plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku.

Sportovní a výukové centrum ŠkolaBruslení.cz tvoří tým zkušených instruktorů inline bruslení a zimního bruslení. Při výuce vycházíme ze svých dlouholetých zkušeností a vědomostí. Naší prioritou je naučit studenty ovládat bezpečnou, efektivní a rychlou jízdu na bruslích v co nejkratším čase. Škola inline bruslení. Individuální lekce. Kurzy pro ...

RNDr. Jana Daňková nabízí masáže, cvičení (či-kung, jóga a další), konstelace, konzultace v Brně a on-line služby. Vystudovala jsem přírodní vědy. Pak jsem byla několik let na plný úvazek matka – a mé děti mě učily, co je to vlastně život... A jejich nemoci mě daly pochopit, že pokud se o své zdraví nepostaráme sami, zdraví nebudeme. A tak se ...