Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Charitativní činnost. Volnočasové aktivity pro rodiče s dětmi. Jazykové kurzy - angličtina. Kurzy: - počítačové - návrat do zaměstnání - zaměstnanecké právo.

Komunitní centrum pro děti a mládež od 6-ti do 20-ti let. Posláním tohoto zařízení je podporovat děti a mládež prostřednictvím nabídky programů k odpovědnému a tvůrčímu způsobu života.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Pobočka. Dům dětí a mládeže. Volnočasové aktivity pro děti a mládež.

Pobočka. Středisko turistiky. Volnočasové aktivity pro děti a mládež: - plastikové modelování - aerobik - stolní tenis - sebeobrana - jóga - mažoretky - hry v bazénu.

Pobočka. Středisko mladých přírodovědců. Volnočasové aktivity pro děti a mládež: - přírodovědné kroužky - teraristika - výpočetní technika - pohybové hry - aerobik.

Dům dětí a mládeže. Pořádání volnočasových aktivit pro děti a mládež, kroužky.

Kurzy a semináře: - tantrická jóga pro ženy. Odborné poradenství a konzultace.

Centrum vzdělávání a poradenství: - vzdělávací programy pro dospělé - e-learning - vzdělávání pro dlouhodobě nezaměstnané - motivační kurzy - rekvalifikace. Poštovní adresa: - Chářovská 54, Krnov.

Lyžařská a snowboardová škola Půjčovna - carvingové lyže - snowboardy - lyžařské a snowboardové boty - lyžařské hole - snowblade - lyžařské helmy - lyžařské a snowboardové doplňky brýle, rukavice,čepice

Sportovní klub Thajského boxu a Kickboxu Como-3 gym Ostrava, Frýdek-Místek. Jediná profesionální škola v Ostravě a ve Frýdku-Místku, která se věnuje čistě Thajskému boxu. Výuka, kurzy: - thajský box - kickbox.

Vydavatelství - knihy - časopisy - odborné publikace Individuální doučování jednotlivých předmětů ZŠ a SŠ včetně přípravy na přijímací zkoušky na SŠ i VŠ - doučování pro dyslektiky a dysgrafiky Individuální jazykové kurzy - angličtina - němčina - francouzština - ruština - španělština - japonština - ...

Bazar - plachty a vybavení na windsurfing Kurzy - windsurfing Maloobchod - plachty a vybavení na windsurfing Půjčování - potřeby a vybavení pro winsurfing Opravy - plachty a vybavení na windsurfing - komorové a nafukovací kity

Pořádá - motivační soutěže a tábory s karate Kurzy - karate Masáže (Dornova metoda, thajské, lymfo, klasické, sportovní a rekondiční, havajské, indické, lávové kameny, ...) - mobilizace páteře - uvolňovací techniky, estetické formování páteře