Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Taneční kurzy. Nabídka vystoupení, zajištění programů na plesech a akcích s větším počtem tanečnic. Kurzy: - ZUMBA - FLAMENCO - bříšní tance - balet.

Pořádání kurzů, kurzy: - vnější a vnitřní krásy - barevná typologie - numerologie - základy líčení - sebepoznání - feng-šuei - základy vaření - odbourávání stresu - provoz coworkingového centra Viva - kulturní akce a semináře - pronájem prostor pro školení a akce - hlídání dětí - vzdělávací kurzy a projekty EU - ...

Poradenství: - zavádění ISO - bezpečnost práce - požární ochrana - integrovaný systém. Podnikové poradenství a školení ISO, interní audity, školení interních auditorů. Certifikace.

Pořádání: -kurzy a školení v oblastech: -marketing, zahraniční obchod, výpočetní technika, internet, obchodní dovednosti -jazyky-angličtina, němčina, španělština.

Školení a konzultace včetně zákaznické podpory a programování na zakázku. Programování v databázovém prostředí Oracle, SQL server, DB2, MySql nebo Access.

Dům dětí a mládeže. Služby: - volnočasové aktivity pro děti a mládež - tábory - sportovní a jazykové kurzy - umělecké kroužky - keramika, tanec.

Vzdělávání v oblasti poskytování masérských a regeneračních služeb. Kurzy: - masérské - kreslení a tvoření - osobního rozvoje - astrologie.

Grafické, reklamní, fotografické služby: - grafické práce - letáky, plakáty, bannery, kalendáře, formuláře - reklamní cedule - fotografování akcí - fotoobrazy - kurzy fotografie.

Dětské studio Kouzlo: - hlídání dětí - cvičení rodičů s dětmi - pohybový a výukový program - hudební program.

Golfový klub. Golfová škola. Sauna. Perličková koupel - masáže sportovní, reflexní terapie. Kontaktní adresa: - Kolofíkova 17, Krnov.

Kurzy: - masérské, masáže - baňkování - čokoládové - indické - relaxační masáže a zábaly - uvolňování lymfatických uzlin - masáže bylinnými sáčky.

Taneční škola. Kurzy tance a společenské výchovy pro mládež. Kurzy pokračovací pro absolventy základních kurzů. Kurzy tance pro manželské páry a partnerské dvojice. Kurzy stepu a stepového tance pro děti od 12 let. Kurz stepu pro dospělé. Přednášky o praktickém užívání společenských pravidel. Organizování: - společenské akce - programy ...

Pobočka. Půjčovna: - klávesové nástroje - klavíry a piana. Klavírní školy pro začátečníky.

Teoretická výuka taktiky a strategie sebeobrany krátkou střelnou zbraní, včetně zprostředkování ostré střelby na schválených střelnicích.

Sport-lyžování. Ski areál s možností nočního lyžování. Půjčovna: -sportovního vybavení, lyže. Lyžařská škola.

Vzdělávání dospělých, kurzy, semináře, dálkové studium: - astrologie - grafologie - psychologie - arteterapie - semináře - konference. Provozovna: - Ostrava-Zábřeh, Nám. SNP 1.

Studio pro pomoc ženám - poradenství a kurzy v oblasti zdraví, krásy, osobního rozvoje, hubnutí, psychologie. Psychoterapie, pomoc ženám v krizi. Pomoc při uplatnění těžko zaměstnatelných žen.

Služby: masáže - regenerační, relaxační, zdravotní - reiki masáže - magnetizerská terapie - hlídání dětí - kurzy - masáže, meditace a vizualizace, Reiki.

Provozovna. Potápěčské centrum. Škola - kurzy potápění. Prodej, servis: - potápěčská technika (výstroj). Cestování, cestovní agentura: - potápění. Sídlo firmy: - Brníčská 1442, Uničov.

Dům dětí a mládeže - středisko volnočasových aktivit nejen pro děti a mládež. Zájmové útvary (sportovní, výtvarné, taneční, technické i přírodovědné), soutěže, kulturní akce, vzdělávací programy pro školy i veřejnost.

Zájmové kroužky s estetickým, technickým, sportovním, přírodovědným a turistickým zaměřením.

Veřejné vnitrostátní letiště. Letecká škola: - kluzáky - motorová letadla. Plachtařský výcvik. Para škola - parašutistický výcvik. Lety pro veřejnost, vyhlídkové lety: - provozní doba (duben - září): - So, Ne: nepřetržitě v závislosti na počasí - Po- Pá: dle dohody.