Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Služby - lyžařská škola - lyžařský výcvik.

Výroba, e-shop: - bižuterie - náramky, náušnice - vlasové doplňky Služby: - kreativní kurzy.

Řezbářské a keramické kurzy. Zakázková výroba originálního nábytku.

Školení: - bezpečnost práce - požární ochrana - práce ve výškách - první pomoc.

Jsem profesionální lektorka a konzultantka Nabízím individuální konzultace a skupinová školení. Školím: TIME management, komunikační dovednosti a kurzy zaměřené na sebepoznání. Aktuální kurzy: TIME management - Jak pracovat na podstatném, ASERTIVNÍ myšlení - JAK být SVŮJ bez výčitek, Hněv a zlost - Jak se SPRÁVNĚ (ne)naštvat, Kdo jsem? ...

DÁKINÍ - Centrum jógy a meditací: - kurzy jógy pro začínající i pokročilé - kurzy seberozvoje - pronájem sálu

Sportovní a pohybové centrum Lyžařská škola: - výuka lyžování - výuka snowboardingu - výuka carvingu. Kurzy lyžování pro mateřské, základní a střední školy.

Budo Budocan: - bojová umění - sebeobrana - Ji-Jitsu - cvičení sebeobrany - akreditované školení instruktorů sebeobrany, pracovníků SBS (civilní bezpečnostní služby) - školení SBS - psychologická poradna - soudní znalec: sebeobrana, bojové sporty, bojová umění. Výuka v projektech MBA.

Potápěčská škola: - kurzy potápění PADI, IANTD - kurzy NITROX. Prodej, půjčovna, opravy, servis: -potápěčské a plavecké potřeby. Plnění lahví. Zájezdy za potápěním. Potápěčský klub PDW.

Služby: Biorezonance - BICOM OPTIMA: -odvykání kouření, antinikotin centrum, diagnostika a podpůrné působení u různých zdravotních potíží, u alergií, bolestí, po úrazech, při virových, bakteriálních, plísňových a parazitárních onemocněních, u bolestí zad a migrén, u alergií, atopického ekzému, podporuje detoxikaci, aj. Bowen ...

Grafologie - grafologické posudky. Výuka grafologie, semináře.

Rodinka rodinné centrum je klub pro rodiče s dětmi, ve kterém je naším hlavním cílem Hlavním cílem harmonizace rodinného klimatu a prevence krizových situací. Klub DUHA pro rodiče s dětmi: - programy pro rodiny s dětmi - jednodenních, víkendové i týdenní pobyty v přírodě, nebo u moře - plavání kojenců v domácím prostředí - cvičení rodičů s ...

Etikoterapie. Kávomantie. Výklad z karet. Pořádá: - andělské semináře - kurzy reiki všech úrovní - semináře numerologie - Etikoterapie - dignostika fyzického těla přístrojem.

Česká debatní společnost, z. s. je nestátní, nezisková organizace s celorepublikovou působností, založená v roce 2004, která pořádá vzdělávací, debatní a jiné aktivity pro žáky, studenty a širokou veřejnost.

Plavecká škola - plavání kojenců, batolat, předškolních a školních dětí - aquaaerobik - plavecká příměstská soustředění pro děti. Provozovna: Plovárna Hranice Žáčkova ul. 753 01 Hranice.

- využití volného času dětí a mládeže, víkendové akce a činnost v klubovně

Kurzy: -powerkiting, snowkiting, landkiting. Půjčovna -vybavení pro kiting.

Aeroklub, letiště. Vyhlídkové lety. Bezmotorové létání. Motorové létání. Parašutismus. Výcvik v těchto kategoriích. E-shop letenek.

Clavicula vzdělávací agentura Výuka jazyků, výuka přes Skype, příprava na Scio testy, přijímací zkoušky, maturitu a Národní srovnávací zkoušky (NSZ), doučování ZŠ a SŠ předmětů, překlady a tlumočení.

Kompletní modelářské potřeby: - vrtulníky - letadla - lodě - autíčka. Škola létání s modely.

Orientální tance Vystoupení a výuka břišního tance (Olomouc, Prostějov, Boskovice) Polština Překlady a tlumočení z/do polského jazyka. Výuka polštiny (Olomouc, Prostějov, Brno, Ostrava, Praha...)

Sedmimílové boty - zábava, adrenalin, sport. Výuka: - zábavný sportovní styl - vhodné pro muže, ženy i děti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - semimílové (skákací) boty. Zastoupení rakouské značky 7 leagve boot.