Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Akreditované kvalifikační kurzy vizážistiky a barevné typologie. Vizážistické a stylistické poradenství. Barevná typologie. Rekvalifikační kurz - oboru kosmetických služeb.

Středisko volného času. Zájmové kroužky: - hudební a taneční - výtvarné - sportovní - přírodovědné - vzdělávací.

Jezdecký klub. Chov koní. - americké plemeno Quarter Horse a Paint Horse. Služby: - výuka jízdy na koni - lekce reiningu a westernového ježdění pro začátečníky i pokročilé, westernová drezůra - ustájení koní soukromých majitelů všech plemen - možnost ustájení březích klisen a zajištění porodů - pořádání kurzů, školení a ...

Prodej: - sportovní zboží. - vybavení do přírody. Škola potápění. Školení a kurz: - potápění.

Vyhlídkové lety balónem. Lyžařská škola.

Cvičiště, cvičák pro psy: - výcvik psů ve sportovní kynologii, pořádání kurzů základní poslušností psa pro veřejnost.

Taneční škola. Taneční kurzy pro mládež. Taneční kurzy pro dospělé. Salsa kurzy. Solo salsa pro ženy.

Studio pro využití volného času dětí i dospělých Cvičení pro rodiče s dětmi: -kondiční gymnastika -zdravotní gymnastika, gymball -orientální tance -cvičení na velkých míčích -sportovní aerobik -jóga. Zájmové kroužy: -výtvarný kroužek -individuální hra na flétnu. Hlídání dětí: -doma i v prostorách Studia Čtyřlístek ...

Nabídka volnočasových aktivit pro děti i dospělé. Zájmová činnost: - cvičení pro ženy a dívky - kurzy francouzštiny - kondiční cvičení pro seniorky - letecko-modelářský kroužek - pěvecký sbor - střelecký kroužek - divadlo Pronájem prostor pro komerční využití: -velký sál s kapacitou až 200 osob -malý sál s kapacitou 50 osob ...

Kurzy: -orientální a břišní tance. Kurzy pro ženy v každém věku Kurzy pro mentálně postižené Veřejná vystoupení

Agentura pro výchovu a vzdělání.

Play WISELY - program pro kojence a batolata pro rozvoj mozkové a pohybové kapacity.

Sdružení pro ekologickou výchovu Pořádá: - Ekologické dny Olomouc - Ekologické večery - Ekologická poradna - Ekologické výukové programy - Semináře pro učitele a studenty - Mimoškolní výchova.

Výchovně vzdělávací a rekreační činnost pro děti a mládež. Zájmové kroužky různých zaměření: - sportovní - výtvarné - rukodělné - vzdělávací - jazykové - taneční a hudební. Pořádáme prázdninové a víkendové akce, soutěže a přehlídky

Baletní škola. Výuka: -balet -tanec.

Centrum JUNGLE: - interiérové dětské hřiště - kavárna - kurzy - cvičení pro děti do 2 let, cvičení pro rošťáky 2-4 roky - mikroškolka - dětské akce na klíč - tábory.

Grafika & reklama: - grafické návrhy - technické kreslení - návrhy etiket - návrhy a vypracování loga - ilustrace, portréty, obrazy, kresby, malování dle požadavku.

Techdiving.cz Prodej, výroba: - vybavení pro rekreační i technické potápění (masky, ploutve, neoprény, tlakové láhve, lodní vaky) Škola potápění. Cesty za potápěním.

Potápěčská škola, kurzy: - potápění. Pořádání: - zájezdy. Maloobchod, prodej: - potápěcí, potápěčská technika - plnění lahví.

Autoškola - výcvik řidičů Akreditované školící středisko - vstupní a pravidelná školení řidičů. Výcvik pilotů ÚLL.