Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Služby - kurzy paměťové techniky - firemní školení - teambuilding.

Služby: - tvarování postavy, cílené hubnutí a detoxikace organismu přirozeným způsobem - lekce - jóga, pilates, powerjoga - Vacushape - Lymphastim - vibrační plošina - Andulační systém HPP - Rolletic - masáž proti celulitidě

Kurzy, školení: - první pomoc pro firmy, jednotlivce, školy, - fyzioterapie - výživy

Kurzy: - taneční - pohybové - jazykové (angličtina)

Tenisové centrum - 5 tenisových dvorců s umělým povrchem - tenisové kurty - výuka tenisu, tenisová škola - vyplétání raket, servis - pořádání tenisových turnajů, táborů a soustředění - prodej tenisových potřeb.

Služby: - výcvik psů Areál cvičiště se nachází v Říčanech u Prahy.

Služby: - poradna tradiční čínské medicíny - výuka, škola Aurikuloterapie

Služby: - střelnice - kurzy - zbrojní průkaz - výuka střelby Zbraně - komisní prodej.

Kurzy Home a Foto pro realitní makléře a veřejnost. Autorské a výukové metodické sady. Pro realitní kanceláře připravujeme kurzy

Nabídka akreditovaných, kvalifikačních i zájmových masérských kurzů certifikovaných u Ministerstva zdravotnictví.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti: - informačních technologií na českém i slovenském trhu.

Centrum poskytující poradnu pro změnu životního stylu.

Baletní škola - výuka v oblasti tance - pořádání baletních představení - pořádání kurzů pro dospělé a děti od 2 let Baletní obchod - baletní tyče Agenturní činnost zastupování umělců.

Kurzy potápění PADI: - začátečnický kurz přístrojového potápění - pro pokročilé - výuka první pomoci - potápěč záchranář - potápění pod ledem - hloubkové potápění a z lodi - vrakové potápění - v suchém obleku - noční potápění - vyhledávání a vyzdvihování objektů z vody.

Tenisová škola - kurty pro veřejnost. Prodej a servis tenisových potřeb a vybavení.

Plavecký klub, služby: - plavání kojenců a batolat - plavání předškoláků - wellness Plavecká škola Rosnička Brno Majdalenky 10 tel.: 734 692 474

Služby - cviky pro zdraví, cvičební programy - kurzy, semináře, cvičební testy.