Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Poskytujeme vzdělávání dospělých - profesní, firemní, zájmové, projekty pro volný čas - pro ozbrojené složky, soukromé bezpečnostní služby a bezpečnostní profesionály, firmy, podnikatele, zaměstnance, mládež, občanská sdružení i veřejnost.

Spolek obnovuje a oživuje evropské způsoby boje a výcviku od raného období do 19. století včetně a dále je rozvíjí. Bojové směry: - lukostřelba - šerm - vrhací zbraně.

Kurzy osobního rozvoje: - synergický Time management - vztahy a komunikace - týmová práce a spolupráce - koučování - perspektivní způsob řízení - stress Management - vyjednávání - leadership - lektorské dovednosti.

Služby: - jazykové kurzy - doučování - předškolní příprava - organizace dětských oslav - skupinové cvičení pro děti MŠ a ZŠ zaměřené na správné držení těla - překlady angličtina, němčina - letní příměstské tábory

Kurzy zdobení dortů, malování na dorty, práce s pistolí airbrush, modelování figurek, modelování reliéfu a další.

Statek Kočvary. Služby: - pořádání společenských akcí - ustájení koni - jízda na koni - příměstské tábory

Služby: - ustájení koní - vyjížďky na koních - výcvik na jízdárně pro začátečníky i pokročilé - prodej koní

Pořádáme semináře pro obchodníky, managery, firmy. Dále pomáháme díky kurzu jak uspět u pohovoru, lidem získat vysněnou práci.

Plavecký klub - výuka plavání pro děti - kurzy plavání.

Činnost: - provoz střelnice - přípravné kurzy na praktickou část zkoušky odborné způsobilosti pro získání ZP

Služby: - lekce jógy, cvičení pro zdravá záda, masáže a dechová cvičení

Prodej, pronájem, služby: - letadla, letadel pro soukromé létání - servis letadel, péče o letadla, hangárování - výcvik pilotů.

Služby: - vyhlídkové lety - výcvik pilotů ULL - půjčovna letadel

Služby: - odborné poradenství v oblasti hubnutí a zdravé výživy - cvičení - kurzy zdravého stravování

Služby - kurzy a výuka orientálního tance.

Činnost: - hokejová škola Místo tréninků: Víceúčelová sportovní hala Slaný Lacinova 1720

Služby - realizace zadávacích a výběrových řízení - audit veřejných zakázek - konzultační a poradenské služby - právní poradenství. Další činnost - potápěčský kurz, výcvik (tel. 602 481 243).

Společnost Cesta naděje - Iva a Miloslav Bauerovi se zabývá pořádáním kurzů a seminářů z oboru osobního rozvoje. Soustředíme se na terapie a kurzy zaměřené na tělo i duši, které organizujeme po celé České a také Slovenské republice. Kurzy, semináře - kvantová realita - kineziologie - duchovní růst - Yuen method - 21 dnů osobního ...

Škola lyžování: - výuka lyžování, snowboardingu.

Služby - kurzy znakování pro děti a rodiče - online kurz znakování Baby signs.

Abeceda plavání Kladno: - kurzy plavání pro děti.

Služby - pořádání hudebních kurzů se zaměřením na lesní roh.

Fitforma - fitness klub pro ženy - cvičení pro děti - skupinové cvičení - adresa: Dobříš, areál 1. ZŠ Komenského (přístup z ulice Za Poštou).